Ana SayfaDedikoduMerve Boluğur Öyle Birşey Yaptı Ki...

İlgili Postlar

Merve Boluğur Öyle Birşey Yaptı Ki…

Sosyal medya hesabını aktif olarak Merve Boluğur öyle birşey yaptı ki herkesi şaşırttı. Sosyal medyaya fotoğraf atan Boluğur gündeme damgasını vurdu. İşte Merve Boluğur’un o paylaşımı;

“Popo Kıvrımlarımı Önemsemiyorum”

Kendi sağlığıyla da ilgili konuşan güzel oyuncu, “İnip kalkmalarım zaten meşhur. Çünkü popo kıvrımlarımı önemsiyorum. Hafif de kaslı bir görüntü. Fena değil. Sağlıklı bir bedenim var. Sürekli beraberiz ona saygı duyuyorum, iyi bakıyorum” dedi.

Merve Boluğur kimdir?

Merve Boluğur Açıklamalarıyla Gündem Oldu

Küçük Sırlar adlı dizide “Ayşegül” karakterine hayat vermesiyle yıldızı parlayan ve uzun süredir ekranlardan uzak olan Merve Boluğur, YouTube kanalında yayınladığı videolarla sık sık gündem oluyor. Geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından soru-cevap gerçekleştiren güzel oyuncu, takipçilerinden gelen soruları yanıtlarken, yaptığı ilişki yorumu ile yine herkesi şaşkına çevirdi.

Merve Boluğur: Arı Olsaydım Erkeğin Konmasını İsterdim

Boluğur, takipçisinden gelen “İlişkide sürekli sorun çıkarıyorum ve istemsiz her şeye alınıyorum. Bunu nasıl aşabilirim?” sorusuna “Özel ilişkide iyi değilim. Egzozu bozuk kamyon gibiyim. Günümüz ilişkilerinde kadınlar erkekleşti. Erkeklerin birçoğu da kadın gibi…” yanıtını vererek sosyal medyada gündem oldu.

Merve Boluğur Öyle Birşey Yaptı Ki…

Uzun süredir herhangi bir projede rol almamasına rağmen zaman zaman yaptığı çıkışlarla gündem olan ünlü oyuncu Merve Boluğur, son olarak dikkat çeken bir olayla gündeme geldi.

Albüm çıkarmak için çalışmalarını sürdüren ve eleştirilere maruz kalan oyuncu Merve Boluğur yeni imajıyla çektirdiği fotoğrafları “Tatile giriş saçım” notuyla paylaşmıştı.

Tatil hazırlıklarını tamamlayan Merve Boluğur ilginç bikini tercihi ve paylaşımına yaptığı emojiyle yine gündem olmayı başardı.

Merve Boluğur çoğu ünlü gibi tatile çıktı ve ilginç pozlar paylaşmaya başladı. Ünlü oyuncu son olarak siyah bikinisiyle bir selfie çekti ve göğüs ucuna da kalp emojisi koydu.

Ünlü oyuncunun takipçileri bu harekete bir anlam veremedi ve bu tarz şeyleri dikkat çekmek için yaptığı yorumları yağdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler