Ana SayfaDedikoduSeren Serengil'den Gülben Ergen'e Zehir Zemberek Sözler

İlgili Postlar

Seren Serengil’den Gülben Ergen’e Zehir Zemberek Sözler

Son dönemlerde sivri diliyle gündemden düşmek bilmeyen Seren Serengil yeni bir polemiğin fitilini ateşledi. Seren Serengil’den Gülben Ergen’e zehir zemberek sözler geldi. Peki ikili arasında gerginlik nasıl başladı? İşte detaylar;

Gülben Ergen’den İmalı Paylaşım

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, geçtiğimiz gün yaptığı yeni paylaşımıyla tüm dikkatleri üzerine çekti. Gülben Ergen paylaşımında düşmanlarını hedef aldı ve fotoğrafın altına anlamlı bir not düştü. Sosyal medyayı sık kullanan isimlerden olan Gülben Ergen’in son paylaşımını altına, “Düşmanın bir hevesle ‘hah şimdi bu darbe ile öldürdüm’ çabasının bendeki karşılığı” notunu yazdı. Ergen’in bu cümlelerle kime gönderme yaptığı akıllarda soru işareti bıraktı.

Gülben Ergen Seren Serengil’i Hedef Aldı

17 Eylül’de Kuruçeşme’de konser verecek olan Gülben Ergen, “Dostlar sahneden, düşmanlarım evden izleyecekler” diyerek üstü kapalı bir şekilde Seren Serengil’i hedef almıştı. Bunun üzerine Serengil’den de Ergen’e yanıt gecikmedi.

Seren Serengil Denizin Ortasında da Tartışacak Birini Buldu….

Seren Serengil’den Gülben Ergen’e Zehir Zemberek Sözler

Seren Serengil, “Ya seni kim ne yapsın? Yaz boyunca toplasan 3 yerde sahne aldın. Konser sanatçısı değilsin! Günay Sahnesi’nden bile kovuldun. Seda Sayan’a şükret. O araya girmiş işte! Milletin yüzlerce kez çıktığı yerde sen bir kişiyi devreye sokarak anca bir kere sahne alırsın” diyerek Ergen’e tepki gösterdi.

Sözlerine devam eden Serengil, “İnsanlar sahneye çıkmak için gerçekten teklif aldığını düşünecekler. Sen selülitli bacaklarını salla da erisin evli adam avcısı!” diyerek herkesi şaşkına çevirdi.

Tartışma Neden Başladı

Seren Serengil, geçtiğimiz günlerde Söylemezsem Olmaz canlı yayınında baş düşmanı Gülben Ergen’in özel hayatına dair uzunca açıklamalar yaparak Ergen’in tüm evliliklerinin eşlerini aldatması yüzünden bittiğini iddia etmişti. Bu iddialar üzerine Ergen’den sahne açıklaması ve manidar bir paylaşım gelmişti. Görünüşe göre Ergen’in sessiz kalmaması tartışmayı ateşledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler