Ana SayfaDedikoduSeren Serengil Denizin Ortasında da Tartışacak Birini Buldu....

İlgili Postlar

Seren Serengil Denizin Ortasında da Tartışacak Birini Buldu….

Ünlü magazin sunucusu Seren Serengil, Göcek koyunda denizde yatıyla tatil yaparken de tartışacak birini buluverdi. Cesur sunucu, Göcek’te demir atmış olan yatının yanına yaklaşan sosyetik güzel Maria Maksymenko ile kavga etti. Çarpıcı Detaylar Haberimizde…

Seren Serengil Eleştiri Yağmuruna Tutuldu

Seren Serengil Denizin Ortasında da Tartışacak Birini Buldu….

Takvim haberin düzenlediği özel haberine göre; 2016 yılında yaşadığı mide ameliyatından bu yana Dumping sendromu ile boğuşan ve hızla kilo vermeye devam eden ünlü sunucu Seren Serengil, stresli günler geçiriyor.

Magazin gündeminde devamlı girdiği polemiklerle isminden bolca söz ettiren Seren Serengil, Sevgilisi Mustafa Tohma ile yaz tatil için bulunduğu Göcek’te tartışmadan duramadı. durmadı. 50 yaşındaki Seren Serengil, geçtiğimiz Çarşamba günü değim yerindeyse denizi birbirine kattı.

“İçip İçip İnsanların Teknesine Çarpmak….”

Göcek Bedri Rahmi koyu’ nda demir attığı yatında yaz tatilini geçiren Seren Serengil, yan tarafında yaklaşan başka bir yatın kendi teknesine çarptığını öne sürüp hakaretler içeren ifadeler kullanarak  büyük tepki çekti. Seren Serengil, “İçip içip insanların teknesine çarpmak. Üstüne kahkaha atmak, laf atmak. Allah’tan usturmacalar vardı da bu görgüsüzler kafayı bulup tekneyi mahvetmediler. Ben de onları etmedim….” şeklinde ifadeler kullandı…

Maria Maksymenko: “Biz Bu Kadar Kalitesizlik Görmedik…”

Ünlü sunucunun bahsettiği kişi Maria’s Academy’nin kurucusu sosyetik güzel Maria Maksymenko çıktı.
“Bahsi geçen teknede tatil yapıyoruz. Seren Hanım’ın teknesinin yanına yanaştık. Rüzgarın etkisiyle çok hafif dokunduk. Denizde yardımlaşmak kuraldır. Özür diledik ancak Seren Serengil, ‘Gerizekalısınız. Allah’ın köylüleri’ diyerek bize hakaret etmeye başladı. Benim içki içmediğimi tüm dostlarım bilir. Teknede çocuklarımla birlikte 2 profesyonel kaptan ve ailem vardı. Biz bu kadar kalitesizlik görmedik ve apar topar oradan ayrıldık.”
Sosyal medya kullanıcıları tarafından bu olaya karşı örnek kişiliğiyle sevilen Maria Maksymenko’ya destek gelirken ünlü sunucu hakaret ifadeleri bulunan sözleriyle tepki çekti.

İşte Seren Serengil Ve Maria Maksymenko’ nun O İfadeleri;

Seren Serengil Ve Maria Maksymenko
Seren Serengil Ve Maria Maksymenko

Seren Serengil Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler