Ana SayfaÜnlülerYusuf Güney Taksi Şoförüyle Gergin Anlar Yaşadı!

İlgili Postlar

Yusuf Güney Taksi Şoförüyle Gergin Anlar Yaşadı!

Ünlü sanatçı Yusuf Güney, 55 tane tilki kürkünün kullanıldığı paltoyu giyen usta şarkıcı Bülent Ersoy‘u yaylım ateşine tutmuştu. “İnsan olamadın” diyen Yusuf Güney, büyük tepkisini sosyal medya hesabından paylaşmıştı.Yusuf Güney Taksi Şoförüyle Gergin Anlar Yaşadı!

Yusuf Güney Kimdir?

Geçtiğimiz günlerde şarkıcı Yusuf Güney taksi şoförüyle gerginlik yaşadı. Köprü trafiğine girmek istemeyen taksiciyle kavga eden Güney, o anları Instagram’dan paylaştı.Ünlü şarkıcı Yusuf Güney taksi beklerken yaşadığı sıkıntıyı takipçileriyle paylaştı. Karşıya geçmek için taksi bekleyen ünlü şarkıcı şoförler tarafından reddedilince sinirlendi. İşte Detaylar…

Yusuf Güney den Bülent Ersoya Yaylım Ateşi

Yusuf Güney Taksici İle Ağız Dalaşına Girdi

Geçtiğimiz günlerde şarkıcı Yusuf Güney taksi şoförüyle gerginlik yaşadı. Köprü trafiğine girmek istemeyen taksiciyle kavga eden Güney, o anları Instagram’dan paylaştı.Ünlü şarkıcı Yusuf Güney taksi beklerken yaşadığı sıkıntıyı takipçileriyle paylaştı. Karşıya geçmek için taksi bekleyen ünlü şarkıcı şoförler tarafından reddedilince sinirlendi.

Yusuf Güney Taksi Şoförüyle Gergin Anlar Yaşadı!

Yusuf Güney Evliliğe Yeşil Işık

Bir taksi durdurup binen Güney, ‘1.5 saattir taksi bekliyorum kimse almıyor. Bu abimiz de karşıya geçmek istemiyormuş, neymiş trafik varmış” dedi.

“Erkek Oldun, Kadın Oldun, İnsan Olamadın”

Kendi sosyal medya sayfasından Bülent Ersoy‘un son fotoğrafını yayınlayaran ünlü şarkıcı “Erkek oldun, kadın oldun, solist oldun, assolist olsun, zengin oldun, sultan oldun ama bir insan olamadın Bülent Ersoy. Para senin, zevk senin. Vicdanın yok, alıyorsun. Marifetmiş gibi paylaşmasan olmaz mı” şeklinde ağır ifadeler kullandı…

Bülent Ersoy’un Hayatı Film Oluyor!

Yusuf Güney Taksi Şoförüyle Gergin Anlar Yaşadı!

Yusuf Güney Taksi Şoförüyle Gergin Anlar Yaşadı!

Geçtiğimiz günlerde şarkıcı Yusuf Güney taksi şoförüyle gerginlik yaşadı. Köprü trafiğine girmek istemeyen taksiciyle kavga eden Güney, o anları Instagram’dan paylaştı.Ünlü şarkıcı Yusuf Güney taksi beklerken yaşadığı sıkıntıyı takipçileriyle paylaştı. Karşıya geçmek için taksi bekleyen ünlü şarkıcı şoförler tarafından reddedilince sinirlendi.Bir taksi durdurup binen Güney, “1.5 saattir taksi bekliyorum kimse almıyor”.” Bu abimiz de karşıya geçmek istemiyormuş, neymiş trafik varmış” dedi.

Bu sırada şoför “Beni tehdit ediyorsun” diye tepki gösterdi. Güney “Artistlik yapma” cevabını verdi. Taksici ile ağız dalaşına giren Güney’in o anları sosyal medyada hızla yayıldı. Çok sayıda kullanıcı Güney’e hak verdi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler