Ana SayfaÜnlülerBülent Ersoy’un Hayatı Film Oluyor!

İlgili Postlar

Bülent Ersoy’un Hayatı Film Oluyor!

Diva Bülent Ersoy’un hayatı film oluyor. Bir yapım şirketi, Ersoy’un hayatı için açık çek sundu.

Bülent Ersoy kimdir?

Geçtiğimiz günlerde kürk bağışı ve asgari ücret alan vatandaşlarla ilgili söylediği sözler nedeniyle bir süre gündemde kalan ve yoğun eleştirilere maruz kalan Bülent Ersoy’la ilgili bambaşka bir proje masaya yatırıldı.

Bülent Ersoy’un senaryoyu beğenmesi durumunda çekimlerin başlayacağı öğrenildi.

bülent ersoy

Filmin senaryosu yazıldıktan sonra, oyuncularla görüşme yapılacak. Bir aksilik yaşanmaması durumunda filmin 2021 yılında vizyona gireceği belirtildi. Sinema filminin başarıyla beyaz perdeye aktarılmasının ardından Bülent Ersoy’un hayatı Film Oluyor. Hayatını anlatan 13 bölümlük bir belgesel çekileceği de gelen bilgiler arasında.

“BAĞIŞI KAYBETTİLER”

Bülent Ersoy geçtiğimiz hafta Nişantaşı’ndan iki kürk satın almış ve kendini görüntüleyen gazetecilere 2.5 milyon değerindeki yirmi iki kürkünü Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne (ÇYDD) bağışlayacağını açıklamıştı. Diva bu açıklaması üzerine dernek yönetiminden beklenmedik bir karşılık aldı.

Bülent Ersoy Söylemezsem Olmaz programının canlı yayınına telefonla bağlandı ve bu konuyla ilgili; “ÇYDD’nin tüzüğü gereği Atatürk’e uygun yaşadıklarını belirtiyorlar. Atamız da kürk giyiyordu. Ben Atatürk’ümle gurur duyuyorum. En büyük üzüntüm; Ona şarkı okuyamamak” ifadelerini kullandı.

Ersoy, “Ben eğitime çok önem veririm. Onlar kız çocuklarını okutuyorlar diye bağışlamak istedim. Vasiyetimi değiştirdim zaten Mehmetçik Vakfı’na ve başka bir eğitim kurumuna daha bağış yaptım. Onlar bence ilgi çekmek için reddettiler. Bir daha da konuşmam. Telefonlarını da açmam. Çok yüklü bir bağışı kaybettiler” cümlelerini sözlerine ekledi.

Bülent Ersoy “Bağışı Kaybettiler”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler