Ana SayfaÜnlülerBerfu Yenenler'den Güldüren Hamilelik Paylaşımı

İlgili Postlar

Berfu Yenenler’den Güldüren Hamilelik Paylaşımı

Komedyen Eser Yenenler ile evlenen Berfu Yıldız, ikinci kez anne olma heyecanı yaşıyor. Sosyal medya hesabından yaptığı eğlenceli paylaşımlarla dikkat çeken Berfu Yenenler’den güldüren hamilelik paylaşımı..

Eser Yenenler kimdir?

Berfu Yıldız Kimdir?

Komedyen ve oyuncu Eser Yenenler ile evlenen Berfu Yıldız, ilk çocukları Kuzey’i 2019 yılında kucaklarına aldı. İkinci kez anne olmak için gün sayan Berfu Yenenler, hamileliğinde altıncı ayı geride bıraktı.

“HUNİ TAKIP, GEZMEME ÇOK AZ KALDI” 

berfu yenenler'in hamilelik pozu

25 yaşındaki Berfu Yenenler’den güldüren hamilelik paylaşımı. Yeni karnı burnunda pozunu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Berfu Yenenler, gönderisine şu notu düştü:

24+3 göbüşü… Biraz sohbet edelim. Bu sıralar çok yoruluyorum aslında bu haftalar kolaydır ama bende aşırı bir uyku hali, aşırı bir yorgunluk, inanılmaz bir baş ağrısı… Kuzey de çok çok çok yardımcı oluyor sağ olsun. Huni takıp, gezmeme çok az kaldı. Sizde durumlar ne? Bir de tutulma mutulma bir şeyler vardı. Ooo, her şey süper. Ünlü çift, geçtiğimiz günlerde yaptıkları bir açıklamayla yeni doğacak çocuklarına “Mete” ismini vereceklerini duyurmuştu.

Berfu Yenenler Doğacak Bebeğinin İsmini Açıkladı

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler