Ana SayfaÜnlülerBerfu Yenenler Doğacak Bebeğinin İsmini Açıkladı

İlgili Postlar

Berfu Yenenler Doğacak Bebeğinin İsmini Açıkladı

Berfu Yenenler sosyal medya hesabından doğacak çocuklarının ismini açıkladı. Berfu Yenenler ikinci çocuk haberini ve çocuklarının cinsiyetini de sosyal medyada duyurmuştu. Detaylar haberimizin devamında…

Eser Yenenler Kimdir?

Berfu Yıldız Kimdir?

Berfu Yenenler Sosyal Medya Paylaşımı

2019 yılında Eser Yenenler ile hayatını birleştiren Yenenler ilk çocuğu Kuzey’i geçtiğimi Ekim ayında kucağına almıştı. Yenenler ikinci çocuk haberini eşi Eser Yenenler ve oğlu Kuzey ile olan fotoğrafını, ‘’Evet artık güzel haberi size de verme vaktimiz geldi! Kuzey’e kardeş geliyor” ifadelerini kullanarak paylaşmıştı.

Yenenler 2. çocuklarının cinsiyetini de yine sosyal medyada yaptığı paylaşımla duyurmuştu. Berfu Yenenler yaptığı videolu paylaşıma şu notu eklemişti;

Koronavirüs Bulaşan Eser Yenenler’in Son Durumu Nedir!..

“Heyecandan bayılıcam. İşte beklenen video sizinle.  Cinsiyeti öğrenmek isteyen hemen videoya koşsun. Bütün süreci anlattım Eser’e nasıl söyledim, aileler ne tepki verdi, nasıl fark ettik, kaç haftalık hamileyim bir suru bir sürü şey anlattım. Çok mutlu hissediyorum mutluluğumuza ortak olduğunuz için de çok teşekkür ederim.”

Yenenler Youtube kanalında yayınladığı videoda hamileliğini öğrenme sürecini anlatırken 2. bebeğinin cinsiyetinin erkek olduğunu duyurmuştu.

Eser-Berfu Yenenler Çiftinin İkinci Çocuklarının İsmi Ne?

Yenenler, ikinci çocuğunun ismini Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla duyurdu. İşte o paylaşımı;

“Bu sefer erkenden karar verdiğimiz ismi sizinle de paylaşma vaktimiz. İkinci kez anneliği yaşayabildiğim için cok şanslıyım, tekmelerini duyabildiğim için, tekrar böyle hissedebildiğim için, kalbini dinleyebildiğim için çok şanslıyım. Heyecanla ve aşkla seni bekleyen çok guzel bir ailen var burada, kavuşmak için gün sayıyoruz. Mete Emmi sağlıkla kucağımıza gel.”

Eser Yenenler geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanmış ve tedavi altına alınmıştı. Yenenler ise bu süreçte oulları Kuzey ile ailesinin yanına taşınmış ve eşi Eser Yenenler’in sağlık durumunun iyi olduğunu duyurmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler