Ana SayfaÜnlülerCeyda Ateş ve Eşi Çocuklarının İsmini Açıkladı

İlgili Postlar

Ceyda Ateş ve Eşi Çocuklarının İsmini Açıkladı

Ceyda Ateş ve eşi Buğra Toplusoy katıldıkları bir programda samimi açıklamalarda bulundu. İkili doğacak çocuklarının ismini ilk kez açıkladı. Röportajın detayları haberimizde….

Ceyda Ateş kimdir?

Ceyda Ateş “Doğuma 14 Gün Kaldı”

İki yıl önce ABD’de evlenen oyuncu Ceyda Ateş eşi ile birlikte bir programa online olarak katıldı. Ceyda Ateş ve eşi haklarında merak edilen soruları samimiyetle cevapladı. İşte detaylar;

Amerika’da karantina döneminiz nasıl geçiyor?

Evde geçiyor. Herkes gibi dikkat ediyoruz. Ben hamile olduğum için ekstra bir dikkat ediyorum. Olabildiğince evde vakit geçirdik. Sadece market ihtiyaçlarımızı karşıladık. Zaten sokağa çıkma yasağı var. Restoranlar kapalıydı. Yavaş yavaş insanlar normal hayata döndü ama dikkat ediyoruz ve her türlü önlemi alıyoruz.

Doğuma az kaldı. Nasıl bir hamilelik süreci yaşadın?

Doğuma 14 gün gibi bir süre kaldı. Çok az kaldı diyelim. İlk başta herkes beni çok korkuttu. ‘Çok değişeceksin, duyguların değişecek ve çok farklı olacak’ dediler. Bende hiçbir şey değişmedi. Aynı Ceyda’yım. 9’uncu aydayım. Hamile olduğumu ben bile unutuyorum çünkü karnım 7,5 aylık gibi. İlk 3 ay çok zordu. Mide bulantılarım vardı ama onlar benim için çok büyük bir problem olmadı. Hamile olduğumu unutuyordum, Buğra bana kızıyordu. ‘Hamilesin yavaş hareket et, lütfen dinlen’ diye. O yüzden güzel atlattım.

Ekranlara Döneceğim

Hamilelikte nasıl beslendin? Doğumdan sonra Türkiye’de oyunculuğa devam edicek misin?

Doktor ve diyetisyen kontrolündeyim. Normal hayatımda da çok sağlıklı beslendiğim için ve hayatımda abur cuburlar olmadığı için şanslıydım. Burada insanlar az kilo alsan ‘Niye az kilo aldın?’, çok kilo alsan ‘Niye çok kilo aldın?’ diyorlar. Bu aslında insanların bünyesine göre farklı tepki veren bir durum. Toplamda 9 kilo aldım. İşlerim olduğu sürece hem Amerika’da, hem İstanbul’dayım. Bu yüzden insanlar oyunculuğu bıraktığımı düşünüyor ama ben bırakmadığımı 8 ay önce gösterdim. İstanbul’daydım dizi çekimleri için. Doğumdan sonra iyi bir proje olursa döneceğim.

Hamile Olan Ceyda Ateş, Bebeğinin Cinsiyetini Duyurdu!

İlişkiniz adına zor zamanlar yaşadınız. Konu en son evlilik ve çocuğa geldi… Bu nasıl bir süreçti?

Aslında her ilişkinin zorluğu var. İstanbul’da yaşasaydık da zorluğu vardı. Sevgilinin de anne, baba ve çocuklarında yan yanayken zorluğu var. Uzakta olduğumuz için biraz daha zor. Mesela mutsuz oluyorsunuz, yanınızda sevdiğiniz insanları istiyorsunuz ve yan yana olamıyorsunuz. Aradaki bağ kuvvetliyse ve birbiriniz anlıyorsanız bu bile yetiyor. Bizim de birbirimizi üzdüğümüz zamanlar oldu ama aradaki sevgiyi korumaya çalıştık, ona tutunduk.

Kızınızın ismi belli mi?

Aslında çok isim düşündük. En son Talya ismine karar verdik. ‘Sonbaharı müjdeleyen, şans ve bereket veren, hayvanlar aleminin kraliçesi’ anlamına geliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler