Ana SayfaÜnlülerBülent Ersoy "Bağışı Kaybettiler"

İlgili Postlar

Bülent Ersoy “Bağışı Kaybettiler”

Bülent Ersoy geçtiğimiz hafta Nişantaşı’ndan iki kürk satın almış ve kendini görüntüleyen gazetecilere 2.5 milyon değerindeki yirmi iki kürkünü Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne (ÇYDD) bağışlayacağını açıklamıştı. Diva bu açıklaması üzerine dernek yönetiminden beklenmedik bir karşılık aldı. Detaylar haberimizin devamında…

Bülent Ersoy kimdir?

Bülent Ersoy “Atamız da Kürk Giyiyordu”

Divanın yirmi iki kürkünü kendilerine bağışlayacaklarını öğrenen Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği “ÇYDD, tüzüğü gereği doğa, çevre ve canlı haklarına saygılı olmayı ilke edinmiştir. Bu nedenle hayvanların yaşam hakları ihlal edilerek elde edilen ürünler ve bunların bedelleri üzerinden yapılacak bir bağışı kabul etmemiz söz konusu değildir” diyerek açıklama yapmıştı. Derneğin bu açıklaması üzerine Bülent Ersoy bağış yapacağı maddeyi vasiyetnamesinden çıkardığını dile getirmişti.

Bülent Ersoy “Asgari Ücretle Geçinenlere Üzülüyorum.”

Bülent Ersoy Söylemezsem Olmaz programının canlı yayınına telefonla bağlandı ve bu konuyla ilgili; “ÇYDD’nin tüzüğü gereği Atatürk’e uygun yaşadıklarını belirtiyorlar. Atamız da kürk giyiyordu. Ben Atatürk’ümle gurur duyuyorum. En büyük üzüntüm; Ona şarkı okuyamamak” ifadelerini kullandı.

Ersoy, “Ben eğitime çok önem veririm. Onlar kız çocuklarını okutuyorlar diye bağışlamak istedim. Vasiyetimi değiştirdim zaten Mehmetçik Vakfı’na ve başka bir eğitim kurumuna daha bağış yaptım. Onlar bence ilgi çekmek için reddettiler. Bir daha da konuşmam. Telefonlarını da açmam. Çok yüklü bir bağışı kaybettiler” cümlelerini sözlerine ekledi.

Asgari Ücretle Geçinenlere Üzülüyorum

Divanın geçtiğimiz hafta Nişantaşı’nda kürk alışverişi yaptığı sırada söylediği sözler gündem olmuştu. Ersoy;   “Hazıra dağ dayanmaz diye bir tabir vardır ama yaptıkları yatırımın durumuna bağlı. Dayanma gücü zor. Sadece sanatçılar için değil, insanlar için de zor. Asgari ücretlilere üzülüyorum. Bir dengesizlik oluyor tabii ki. Belirli bir kazancı olan insan asgari ücretle çalışan insanla bir olmayabilir ama bu kadar uçurum… Tabi bunu ancak çeken bilir.” diyerek asgari ücretle çalışanlara üzüldüğünü söylemişti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler