Ana SayfaÜnlülerOyuncu Melis Birkan'ın Hobisi Yeni Mesleği Oldu...

İlgili Postlar

Oyuncu Melis Birkan’ın Hobisi Yeni Mesleği Oldu…

Bir zamanların Issız Adam adlı sinema filminde ‘Ada’ karakterine can vererek hafızalarda uzunca bir dönem yer eden yetenekli oyuncu Melis Birkan’ın hobi olarak başladığı seramik yolculuğu yön değiştirdi.. Nasılmı? İşte Detaylar..

Oyuncu Melis Birkan’ın Hobisi Mesleği Oldu…

İlk zamanlar hobi olarak yöneldiği seramik işini oldukça ilerleten oyuncu Melis Birkan, emek vererek yaptığı seramik işlerini sosyal medya hesabından satmaya bile başladı.

“Tüm Süreçler Çok Doğal Ve Doğadan”

Seramik işini iyiceden profesyonelliğe döken Melis Birkan seramik sanatçısı oldu. Hazırladığı seramikleri sosyal medya sayfasından satmaya başlayan Melis Birkan, “Su ile toprağın bir araya gelmesiyle çamuru elde etmek, ateşle pişirmek, hava ile kurutmak, tüm süreçler çok doğal ve doğadan” ifadelerini kullandı.

Halbuki Hobi Olarak Başlamıştı..

Oyuncu Melis Birkan, “Keyif alarak seramik yapıyorum. Her zaman her şeyin doğalına sahip olmaya çalışırım. Beslenmemden kişisel bakımıma kadar doğal ürünlerden ve malzemelerden yanayım. Doğayı ve doğallığı her zaman hayatının merkezinde tutan biriyim” ifadelerini kullanmıştı.

Melis Birkan: “İyi ki Sen…”

Başarılı oyuncu Melis Birkan, uzunca bir dönemdir meslektaşı Aras Aydın’la birlikte. Güzel oyuncu, geçtiğimiz günlerde Aras Aydın ile birlikteliğinin birinci yıl dönümünü kutlamıştı. Oyuncu, el ele verdikleri bir pozunu “Seni bana getiren her şeye ve seninle geçen 1 yılıma şükürler olsun sevgilim. İyi ki sen…” mesajıyla sosyal medya hesabından paylaşmıştı..

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler