Ana SayfaÜnlülerAcun Ilıcalı Diskalifiye Ettiği Uğur Yılmaz Deniz İle İlgili Sessizliğini Bozdu

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı Diskalifiye Ettiği Uğur Yılmaz Deniz İle İlgili Sessizliğini Bozdu

Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde yıllar önce yaptığı sosyal medya paylaşımları Uğur Yılmaz Deniz’in MasterChef yarışmasından diskalifiye ettiğini duyurmuştu. Büyük tepkilerle karşılaşan Ilıcalı, konu hakkında sessizliğini bozdu.

Uğur Yılmaz Deniz Kimdir?

Acun Ilıcalı Diskalifiye Ettiği Uğur Yılmaz Deniz İle İlgili Sessizliğini Bozdu

Yarışmadan Diskalifiye Olan Uğur Yılmaz’a Şok Üstüne Şok

Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde yıllar önce yaptığı sosyal medya paylaşımları Uğur Yılmaz Deniz’in MasterChef yarışmasından diskalifiye ettiğini duyurmuştu. Büyük tepkilerle karşılaşan Ilıcalı, konu hakkında sessizliğini bozdu. Diskalifiye edildiğini öğrenen Uğur Yılmaz Deniz, veda konuşmasında gözyaşlarına hakim olamadı. Uğur’un açıklamalarından sonra takipçilerinde gözle görülür artık görülürken Acun Ilıcalı sosyal medyada büyük tepkilerle karşılaştı.

“Mağduriyet Yaşarsa Ben Yanında Yer Alırım”

Büyük tepkilerle karşılayan Acun Ilıcalı, konuyla alakalı sessizliğini bozdu. Ilıcalı, “Uğur’un ettiği küfürler, kitlesel bir nitelik taşımasaydı belki durum toparlanabilirdi. Ama o küfür üzerine bizim tepkisiz kalmamız, küfre sahip çıktığımız anlamı taşıyacaktı. Bunu kimseye anlatamazdık. Uğur’u ekranda uğurlarken… Kendisini ifade etmesine imkan tanıdık. Amacımız Uğur’un yaşadığı derin pişmanlığı kamuoyuna yansıtmasını sağlamaktı. Bu amacımızı sağladık.”

MasterChef Uğur’dan Diskalifiye Sonrası İlk Hamle Geldi

Her zaman yarışmacılarına sahip çıktığını söyleyen Acun Ilıcalı, Uğur Yılmaz Deniz’in şuanda mutlu olduğunu iletti. Herkesi etkileyen samimice pişmanlığından sonra bir sorun yaşarsa Uğur’un her zaman yanında olduğunu açıkladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler