Ana SayfaDedikoduMasterChef Uğur'dan Diskalifiye Sonrası İlk Hamle Geldi

İlgili Postlar

MasterChef Uğur’dan Diskalifiye Sonrası İlk Hamle Geldi

Başladığı günden bu yana ilgiyle izlenen yarışmalardan biri olan MasterChef’te geçtiğimiz günlerde Uğur’un diskalifiye edilmesi gündeme bomba gibi oturmuştu. Diskalifiye haberleri sonrasında bir açıklama yapmayan Uğur’dan ilk hamle geldi.

24 Kasım MasterChef Ödül Oyununu Kim Kazandı?

MasterChef Uğur’dan Diskalifiye Sonrası İlk Hamle Geldi

Yarışmadan Diskalifiye Olan Uğur Yılmaz’a Şok Üstüne Şok

Başladığı günden bu yana ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye’nin yarışmacılarından Uğur Yılmaz Deniz’in diskalifiye haberi gündeme bomba gibi düşmüştü. MasterChef’in başarılı yarışmacılarından olan Uğur Yılmaz, ırkçı ve hakaret dolu paylaşımları nedeniyle büyük tepki çekmişti. Acun Ilıcalı, paylaşımları görünce Uğur Yılmaz’ı diskalifiye edildiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

MasterChef Türkiye Yarışmasından Elenen İsim Kim Oldu? Uğur Yarışmaya Veda Etti Mi?

MasterChef Türkiye’den diskalifiye edilen Uğur Yılmaz Deniz, ilk tepki yarışmacı arkadaşlarından geldi, neredeyse hepsi Uğur Yılmaz’ı takipten çıktılar. Bunun yanı sıra Deniz’in neredeyse her paylaşımının altına binlerce tepki yorumu yağdı. Gelen yorumlara cevap vermeyen Uğur Yılmaz Deniz, Instagram hesabındaki paylaşımlarını yoruma kapatarak ilk hamlesini gerçekleştirmiş oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler