Ana SayfaDedikoduCemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz Aşkı Ortaya Çıktı

İlgili Postlar

Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz Aşkı Ortaya Çıktı

“Kanal D” ekranlarının sevilen yapımlarından “Baht Oyunu” dizisinin başrollerinin bir süredir birlikte olduğu iddia ediliyordu. Geçtiğimiz gün sosyal medyadan imalı bir paylaşım yapan Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz aşkı ortaya çıktı. İkili objektiflerden kaçamadı… İşte detaylar;

Uyumları Çok Beğenildi

Bu yazın en sevilen dizileri arasına girmeyi başaran “Baht Oyunu” şüphesiz ki başrolleri sayesinde bu kadar çok çekildi. Başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in canlandırdığı dizide ekibin ne kadar eğlendiğini ekrandan görmek mümkün. Ekipçe uyumun yanı sıra başrollerin birbilerine uyumu da oldukça beğeniliyor hatta Baysel ve Şaşmaz birbirine çok yakıştırılıyordu ki çok geçmeden dizi aşkı gerçeğe dönüştü.

Aytaç Şaşmaz-Cemre Baysel: 40 Yıldır Tanışıyor Gibiyiz

“İyi Ki”

Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz arasındaki arkadaşlığın aşka dönüştüğü yönündeki iddialar gündeme bomba gibi düşmüştü. Uzun bir süre boyunca ilişki iddialarını sessizlikle karşılayan ikili geçtiğimiz gün sosyal meydadan ilanı aşk etti. Birlikte sette çekildikleri bir fotoğrafı yayımlayan ikili fotoğrafa “İyi ki” notunu düşerek aşk iddialarını da yanıtlamış oldu. Aytaç Şaşmaz’ın, sevgilisi Cemre Baysel’i alnına etiketlemesi de dikkatlerden kaçmadı.

Aytaç Şaşmaz kimdir?

Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz Aşkı Ortaya Çıktı

Aşklarını sosyal medyada itiraf eden Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz çifti geçtiğimiz akşam baş başa yemekteydi. Çiçeği burnunda aşıklar restorandan çıkarken kameralara yakalandı. İlişkileri hakkında konuşmak istemeyen çift, soruları yanıtsız bırakarak oradan ayrıldı.

Cemre Baysel Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler