Ana SayfaDedikoduMerve Boluğur Bu Kez Herkesi Şaşırttı

İlgili Postlar

Merve Boluğur Bu Kez Herkesi Şaşırttı

Daha önce iki kez pandemi kurallarına uymayarak maske takmadığı için para cezasına çarptırılan oyuncu Merve Boluğur, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi Boluğur, bu kez herkesi şaşırttı. İşte detaylar;oyuncu Merve Boluğur, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi Boluğur, bu kez herkesi şaşırttı. İşte detaylar;

Merve Boluğur,”Yetişkin Olmak Bu Demek”

Son dönemde yaptıkları ve söyledikleri ile adından söz ettiren Merve Boloğur siyah giyinmesini ve kırmızı ruj sürmesini eleştirenlere seslenerek, “Merve karakterini böyle görmek istiyorum. Hayatımdan el alemi kaldırdım” dedi.

Merve Boluğur Öyle Birşey Yaptı Ki

Geçtiğimiz haftalarda yeni bir aşka yelken açtığını duyuran oyuncu sevgilisinin adını açıklamamıştı. YouTube kanalında yayınladığı bir videoda hakkında merak edilenleri yanıtladı. Oyuncu videoda siyah giyinmesini ve kırmızı ruj sürmesini eleştirenlere seslendi.

Boloğur “Siyahla bütünleşmiş bir kadınım. Kırmızı ruj da vazgeçilmezim. Merve karakterini böyle görmek istiyorum. Bana bunun yakışmadığını söylüyorlar. Onlar söylüyor diye bundan vazgeçecek değilim. Hayatımdan el alemi kaldırdım. Yetişkin olmak bu demek” açıklamasında bulundu.

Merve Boluğur: Aradığım Kumral Erkeği Buldum

Youtube kanalı için video çektiğini söyleyen oyuncu, ‘Aradığım kumral erkeği buldum’ dedi. Yaptığı açıklamayla kafaları karıştıran güzel oyuncu konuya şu sözlerle açıklık getirdi:

Merve Boluğur Beğendiği Erkek Tipini Anlattı

“Youtube kanalım için son derece eğlenceli bir skeç çektik. Kılıktan kılığa girdiğim, her tiplemeyi kendim canlandırdığım bir içerik oldu. Nikah memurundan, gelin olan Merve ve hatta o meşhur kumral erkeğin olduğu ve benim canlandırdığım güzel eğlenceli bir video oldu.”

Merve Boluğur Bu Kez Herkesi Şaşırttı

Bu aralar açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Boluğur geçtiğimiz haftalarda “Benden hastalık değil, sağlık geçer” sözleriyle neden maske takmadığını açıklamıştı. Geçtiğimiz gece Nişantaşı’nda görüntülenen Boluğur bu kez işi ciddiyete alıp maskesiyle ve iddialı dekoltesiyle objektiflere yansıdı.

Muhabirlerin sorularını yanıtlamak istemeyen ünlü oyuncu “Bugün havamda değilim” diyerek konuşmak istemeyen oyuncu ardından hızlı adımlarla yoluna devam etti.

Merve Boluğur Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler