Ana SayfaDedikoduBillur Kalkavan' ın "En İlginç Cinsel İlişkiye Girdiğiniz Yer" Sorusuna Olay Cevabı

İlgili Postlar

Billur Kalkavan’ ın “En İlginç Cinsel İlişkiye Girdiğiniz Yer” Sorusuna Olay Cevabı

Bazı ünlüler vardır ne dese ne yapsalar çok konuşulur. Bu ünlülerden bir taneside sosyetik güzel oyuncu Billur Kalkavan. Bomba açıklamalarına devam eden Billur Kalkavan, “Cinsel içerikli film izlemek özgürlük” ifadesi ile daha yeni çok konuşulanlar listesindeyken, olay itiraflarına yenisini daha ekleyiverdi. Güzel oyuncu “En İlginç Cinsel İlişkiye Girdiğiniz Yer” şeklinde yöneltilen o soruya bakın ne cevap verdi. İşte Detaylar…

57 Yaşındaki Billur Kalkavan’ın Bikinili Pozu, Yıllara Meydan Okuyor

Billur Kalkavan’ ın “En İlginç Cinsel İlişkiye Girdiğiniz Yer” Sorusuna Olay Cevabı…

Dönem dönem söylediği sözlerle gündeme oturan oyuncu Binnur Kalkavan’ dan yeni haberler var. Daha önce bir açıklamasında “Cinsel içerikli film izlemeyi özgürlük olarak görüyorum ve izliyorum” ifadesiyle çok konuşulan Billur Kalkavan, bu defa da ömründe  yaşadığı en enteresan cinsel ilişki yerini itiraf etti.

Buralarda Neler Dönüyor Bi’Bilsen ‘e Konuk Oldu…

Müzik gurubu Athena’ nın “Ses Etme” şarkısının video klibinden de bildiğimiz drag queen Cake Mosque (Onur Gökhan Gökçek), Buralarda Neler Dönüyor Bi’Bilsen isimli Youtube kanalına güzel oyuncu Billur Kalkavan’ ı konuk aldı.

 “Bir Kadınla Yatar Ve Ayakta Tuvaletimi Yapardım”

Her daim açık sözlülüğü ve olay itiraflarıyla tüm dikkatleri üzerinde toplamayı başaran Billur Kalkavan, yöneltilen sorulara çekinmeden cevapladı. “Bir günlüğüne erkek olsanız ne yaparsınız?” şeklindeki o soruya Kalkavan “Bir kadınla yatar ve ayakta tuvaletimi yapardım” dedi.

Güzel oyuncu, sonrasında  “Cinsel ilişki yaşadığın en sıra dışı yer neresiydi?” şeklindeki soruya ise olay cevabını verdi…

“Alternatif Yerlerden Çok Hoşlanmam”

Eski basketbolsu olan sevgilisi Buğra Bahadırlı’yla 2009′ dan bu yana aşk yaşayan Billur Kalkavan, “Denizin içi. Ben öyle alternatif yerlerden çok hoşlanmam. Benim için cinsel ilişki ortamının rahat olması lazım.” dedi. Öte yandan cinsel hayatında cinsel içerikli oyuncakları kullanmadığını da belirten Billur Kalkavan ayrıca gay pornosu sevdiğini de açıkladı.

Billur Kalkavan kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler