Ana SayfaÜnlülerFunda Arar Güzelliğiyle Göz Kamaştırdı...

İlgili Postlar

Funda Arar Güzelliğiyle Göz Kamaştırdı…

Önceki gece Bodrum Antik Tiyatro BtcTurk PRO sahnesinde sevenleriyle hasret gideren güzel sanatçı Funda Arar, hemen peşinden Kuşadası Altın Güvercin’de sahneye çıktı. Funda Arar Güzelliğiyle Göz Kamaştırdı. İşte Detayları…

Funda Arar Güzelliğiyle Göz Kamaştırdı…

Kerki Solfej’in organizasyonuyla gerçekleşen ‘Yaz Konserleri’ içeriğinde ilk gün Bodrum Antik Tiyatro’da çıkan şarkıcı Funda Arar, Moda sektörünün önde gelen isimlerinden Songül Sarpbaş imzalı bembeyaz bir kostüm ile hayranlarının karşısında hazırdı. Eserlerinin repertuvarında yer alan “Neyse” adlı şarkısını söylemeye başlamadan önce sahnesinden izleyicisine seslenen güzel sanatçı; “Bu şarkı şiddet gören bütün kadınlarımıza gelsin. Lütfen artık kadına şiddet olmasın” ifadeleriyle ayakta alkışlandı.

Funda Arar Gençlere Mutluluklar Diledi…

Kız arkadaşına evlilik teklifi yapmak isteyen bir hayranını kırmayarak sahneye davet eden Funda Arar, genç ikiliye mutluluklar dilemeyide ihmal etmedi. Konserinin ikinci yarısında mavi bir kostüm ile devam eden Funda Arar, repertuvarının sonuna doğru daha canlı parçalarla hayranlarını ayağa kaldırdı.

Sonraki gün Kuşadası Altın Güvercin’de sahneye çıkan  alan Funda Arar, seyircisine eşsiz bir gece geçirtti. Peş peşe olan her iki sahnesinde ortalama iki saat sahnede kalarak muhteşem bir performansla gecelere damgasını vurdu. Başarılı sanatçı, hayranlarının yoğun isteği üzerine bis yaparak sahneye tekrar geri döndü.

Funda Arar kimdir?

İşte Funda Arar Sahnesinden Kareler;

Funda Arar Sahne
Funda Arar Sahne
Funda Arar Sahne
Funda Arar Sahne
Funda Arar Sahne
Funda Arar Sahne

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler