Ana SayfaDedikoduÖzge Özpirinçci'den Düğün Açıklaması

İlgili Postlar

Özge Özpirinçci’den Düğün Açıklaması

Geçtiğimiz aylarda hamile olduğu müjedesini veren güzel oyuncu Özge Özpirinçci geçtiğimiz gün objektiflere yakalandı. Özge Özpirinçci’den düğün açıklaması geldi. İşte ünlü oyuncunun o açıklaması;

Özge Özpirinçci Ulturoson Fotoğraflarını Paylaştı

İlk çocuğunu kucağına alacak olmanın heyecanını yaşayan Özge Özpirinçci, rutin kontroller için gittikleri doktorda, bebeğinin görüntülenmesinin yapıldığı anları takipçileriyle paylaşmıştı. Özpirinçci, ultrasonda köpeklerinin de kendilerine eşlik ettiğini belirterek  fotoğrafına “loading” emojisi koyması da dikkat çekmişti. Ünlü oyuncunun bu paylaşımı ardından tebrik mesajları yağmıştı.

Burak Yamantürk Kimdir?

“Burak Hayatımda En Güvendiğim İnsan”

Hayatında en güvendiği insan sorulduğunda sevgilisi Burak Yamantürk olduğunu söyleyen Özge Özpirinçci, “Birine bu kadar güvenebilmek muhteşem bir duygu. Uzun süredir birlikteyiz ve birbirimize sonsuz güveniyoruz. Onun hep yanımda olduğunu bilmek bana her anlamda güç veriyor” dedi.

En iyi arkadaşı Berrak Tüzünataç’ı tarif eden Özge Özpirinçci, “Hayatta birçok konuda benim diğer yarım gibi tanımlıyorum onu. Aynı mesleği yapan iki kadının bu kadar iyi anlaşması az görülen bir şey. O benim içimdeki amazon savaşçım” diye konuştu.

Özge Özpirinçci kimdir?

Özge Özpirinççi: Bakalım yayınlayacaklar mı?

Özge Özpirinçci’den Düğün Açıklaması

Hamileliğinin 5. ayını dolduran güzel oyuncu Özge Özpirinçci, hakkında merak edilenleri Show TV’den Ömür Sabuncuoğlu’na anlattı. Uzun bir süredir meslektaşı Burak Yamantürk ile aşk yaşayan Özpirinçci, “Elbette doğum öncesi sade bir nikah olur ama kimse benden hamileyken eğlence beklemesin. Herkes düğünde eğlenirken benim oturmam mümkün değil” dedi.

Doğal güzelliğiyle ilgili sorulara da yanıt veren güzel oyuncu, “İki tür insan var. Biri kaportaya önem veriyor, diğeri de motora. Yani biri dış güzellik için yaşıyor, diğeri de içini güzel tutup güzel kalıyor. Ben uzun süredir kaportaya değil motora yatırım yapıyorum” dedi.

Ayrıca bebeğine henüz isim vermediğini de açıklayan Pirinççi  “Kızımın hafif bir ismi olmasını istiyorum. İsimle ilgili sakin bir arayıştayım” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler