Ana SayfaDedikoduFahriye Evcen Yaktı Geçti

İlgili Postlar

Fahriye Evcen Yaktı Geçti

Güzelliğiyle dillere destan oyuncu Fahriye Evcen dün sosyal medya hesabından yeni bir kare paylaştı. Yine herkesi kendine hayran bırakan Fahriye Evcen yaktı geçti. İşte Fahriye Evcen’in o paylaşımı;

Fahriye Evcen Moda Dünyasına Giriş Yaptı

Fahriye Evcen, tasarımdan üretim aşamasına kadar kendisinin ilgilendiği, sezonun trend parçalarından oluşan koleksiyonuyla moda tutkunlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Oyuncu, IVY People’ın tasarımlarına hayat veren ilham noktasının, mutlu kadınların enerjisi, öz güveni ve tüm zorluklara rağmen kendilerini var etme hikayeleri olduğunu anlattı.

Bir süredir hayata geçirmek istediği koleksiyonun tüm kadınlarla buluşabilmesinin çok heyecan verici olduğunu söyleyen Evcen, “Tüm detayların bana ait olması büyük keyif veriyor. Pandemi sürecinde şık olmaktan uzak kaldık. Elbiselerimi sokakta, mutlu kadınların üzerinde görmek, beni mutlu edecek” şeklinde konuştu.

Fahriye Evcen Kimdir?

Fahriye Evcen ve Karan’a Beğeni Yağdı

Eşi Burak Özçivit ve oğulları Karan ile Bodrum’da tatil yapan Fahriye Evcen oğlu Karan ile verdiği tatil pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Fahriye Evcen’den Duygulandıran Paylaşım!

Dantelli mayosu ile poz veren Fahriye Evcen’in sıfır makyaj hali beğeni kazandı.

Fahriye Evcen Yaktı Geçti

Yangının sönmesiyle birlikte tatillerine kaldıkları yerden devam eden Özçivit Ailesi, Gümüşlük’teki evlerine yerleşti. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alan güzeller güzeli oyuncu Fahriye Evcen’den yeni tatil fotoğrafı geldi.

Güzel oyuncu, beyaz çizgili mayosuyla teknede verdiği pozu paylaştı. Fahriye Evcen’in paylaşımına kısa sürede çok sayıda yorum ve beğeni geldi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler