Ana SayfaDedikoduHande Erçel'in Giydiği Bikinin Fiyatı Dudak Uçuklattı

İlgili Postlar

Hande Erçel’in Giydiği Bikinin Fiyatı Dudak Uçuklattı

Son dönemlerde sosyal medyayı aktif kullanan ünlü isimler arasında olan Hande Erçel dün paylaştığı bikinili fotoğrafla sosyal medyayı salladı. Hande Erçel’in giydiği bikinin fiyatı dudak uçuklattı. İşte Hande Erçel’in bikiniyle ödediği rakam;

En Sevdiğim Şey Resim Yapmak

Hande Erçel geçtiğimiz günlerde Vogue dergisine samimi açıklamalarda bulundu. İşte röportajdan satır başları;

“Sanırım çok yakınlarım dışında kimse üzgün olduğum zamanlarda çok fazla güldüğümü, saçmaladığımı bilmez. Gece denize girmek ve hiç durmadan dans etmek, sorunlarımın üstesinden gelebilmek için kullandığım yöntemlerden bazıları.”

“En çok sevdiğim şey resim yapmak. Boyaların içinde kaybolduğum, ruhumu beslediğim ve kendimi en iyi hissettiğim yer orası. Bu tutkumu sergiye dönüştürme niyetim uzun zamandır var. En yakın zamanda hayata geçirmeyi planlıyorum.” 

“Benim de yataktan çıkmak istemediğim günler oluyor. Öyle günlerde kendime biraz izin verip o duyguyu yaşıyorum.”

Hande Erçel ve Kerem Bursin Arasında Kriz Çıktı

Hande Erçel’in Giydiği Bikinin Fiyatı Dudak Uçuklattı

‘Sen Çal Kapımı’ dizisinin final yapmasının ardından kız arkdaşlarıyla Bodrum’da tatil yaparken görüntülenen ünlü oyuncu Hande Erçel, sezonun yorgunluğunu arkadaşlarıyla birlikte tatil yaparak atmayı tercih etmişe benziyor.

Hande Erçel bikisine servet ödedi
Hande Erçel bikisine servet ödedi

Tatilden kareler paylaşan Hande Erçel’in tatilde giydiği iki bikini sosyal medyada gündem oldu. Erçel iki bikiniye ödediği parayla şoke etti. Erçel’in giydiği yeşil bikinin fiyatı 1807 TL iken koyu renkteki bikinisi ise 1600 TL olduğu öğrenildi.

Hande Erçel kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler