Ana SayfaDedikoduDuygu Özaslan Turuncu Bikinisiyle Yankı Uyandırdı

İlgili Postlar

Duygu Özaslan Turuncu Bikinisiyle Yankı Uyandırdı

Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, Instagram’dan yaptığı iddialı paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Özaslan’ın şezlong üzerinde turuncu bikinisiyle vpaylaştığı fotoraf beğeni topladı. Duygu Özaslan turuncu bikinisiyle yankı uyandırdı. İşte Özaslan’ın o paylaşımı;

Can Maxim Mutaf’a Haciz Şoku

Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, bir süredir birlikte olduğu basketbolcu Can Maxim Mutaf ile evlilik hazırlıklarına başlamıştı ki bugün ilginç bir iddia gündeme geldi. Ortaya atılan iddialara göre düğün hazırlıklarına başlayan Can Maxim Mutaf’ın ailesinin borçlarından dolayı evine ve milyonluk arabasına haciz konuldu.

Duygu Özaslan ile Can Maxim Mutaf Evleniyor!

Nişanlısı hakkındaki iddialara isyan eden Duygu Özaslan şu açıklamayı yaptı;

Duygu Özaslan’dan Şaşırtan Hareket

“Sonra magazinle neden dalga geçiyorsun oluyor. Elinizde size tık kazandıracak haber mi yok bilmiyorum ama böyle haberler kurgulayarak iki popüler ismin üzerinden prim yapabileceğiniz anlamına gelmiyor, üzgünüm. Hele bir de ailemizi bu senaryoya dahil etmek gerçekten ayıp. Ne ortada bir haciz, ne Bağdat Caddesi’nde bir ev, ne de lüks marka araba var. Kendinizi bir daha böyle komik duruma düşürmemeniz için avukatlarımız tarafından gerekli işlemler başlatıldı. Haberleri kaldırdıktan sonra Maxim ve bana özrünüzü, gerçekten haciz gelmiş veya orman yangınlarında evini kaybetmiş bir aileye yardım ederek dileyebilirsiniz. Sevgiler…”

Duygu Özaslan Turuncu Bikinisiyle Yankı Uyandırdı

Basketbolcu sevgilisi Can Maxim Mutaf’la birlikte tatil yapan Duygu Özaslan, paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Evlilik hazırlığı yapan sosyal medya fenomeni bu kez bikinili paylaşımıyla gündeme damgasını vurdu.

Duygu Özaslan Turuncu Bikini
Duygu Özaslan Turuncu Bikini

Turuncu bikini giyen sosyal medya fenomeni düzgün fiziğiyle dikkatleri üzerine çekti.

Özaslan, geçtiğimiz yıl tatilde kilolu fotoğrafıyla olay olmuştu. Sosyal medya fenomeni daha sonra spor ve diyetle kilo vermişti.

Duygu Özaslan Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler