Ana SayfaDedikoduSerdar Ortaç İsyan Etti

İlgili Postlar

Serdar Ortaç İsyan Etti

2019 senesindeanlaşmalı olarak boşandığı eski eşine 700 bin TL nafaka ödeyen ve nafaka ödemeye hala devam eden Serdar Ortaç’ın siniri bir türlü geçmek bilmedi. Serdar Ortaç isyan etti. İşte Ortaç’ın o açıklamaları;

Bende Parası Kalmaz!

Geçtiğimiz sene yeniden konserlere başlayacağını söyleyen Serdar Ortaç, Chloe Loughnan’ın nafakasını ödemediği için dava açtığı yönünde çıkan haberler hakkında “Eskiden sorun yaratmıyordu ama demek ki coştu. Eve haciz koymuş, tabii ki ödeyeceğiz. Bende parası kalmaz! Sarıyer Belediyesi’ne de bir borcum birikmiş. Onu öderim, 25 bin TL ama Chloe’ye 600 bin TL kalmış… Ama ödeyeceğiz, insanlar böyle… Yapacak bir şey yok” diyerek, eski eşine sitem etmişti.

“Çok Acı Verdi Ama Bitti”

Yıllardır çektiği MS rahatsızlığı hakkında da bilgi veren Serdar Ortaç, “O da bitti. Çok acı verdi ama bitti. Bitti dediğim güzelleşti yani. Ağırlığı bitti. Kötü devresi bitti, MS’in” dedi ve sözlerine şu açıklamayla devam etti;

“Hedef buluyorum. Şimdi bilmem ne sepeti diye bir şey açacağım. Onu düşünüyorum, plan yapıyorum kafamda. Hedef insanı yaşatır. Varsın ki yapamayalım ama hedef olsun. Görüyorum şimdiki gençlerde hiçbir hedef yok. Hedef, Instagram’a yükleyeceği resim.”

Serdar Ortaç kimdir?

Serdar Ortaç İsyan Etti

Chloe Loughnan binlerce lira nafaka ödediği için her fırsatta pişmanlığını dile getiren Serdar Oraç önceki akşam Kuruçeşme’de verdiği konser öncesinde yine basın mensuplarıyla dertleşti. Serdar Ortaç “Bana 10 sene hayat arkadaşlığı yapmış kadına beddua etmem. Şeytan görsün yüzünü dedim çünkü kızdım. Bütün çalışmalarımız kadına gidiyor. Cebime giren her kuruş eski hanıma gidiyor” dedi.

Sitem Eden Serdar Ortaç’a Chloe’den Şoke Eden Cevap…

Ortaç “Pişmanlık var mı peki?” sorusu üzerine de şunları söyledi; ” Nafaka verdiğim için çok pişmanım ama ödeyeceğim. Nafaka istemeseydi, evime haciz koymasaydı evlendiğimiz için pişman olmazdım ama sanki düşmanmış gibi” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler