Ana SayfaDedikoduHande Erçel ve Kerem Bursin Arasında Kriz Çıktı

İlgili Postlar

Hande Erçel ve Kerem Bursin Arasında Kriz Çıktı

Fox Tv ekranlarının sevilen yapımı “Sen Çal Kapımı” dizisinde iki aşığı canlandıran ve kısa sürede gerçek hayatta da bir ilişkiye başlayan Hande Erçel ve Kerem Bursin arasında kriz çıktı. İşte detaylar;

Hande Erçel’den Kerem Bursin İtirafı

Özel hayatı hakkında konuşan Erçel, “Kerem ile ilişkimiz güzel gidiyor. Hayalini kurduğumuz gibi bir tatil yaptık. Keyifli ve dinlendirici geçti. Şimdi işimize odaklandık” açıklamasında bulundu.

Hande Erçel kimdir?

Hande ile Olduğum için Şanslıyım

Haber Global’de yayınlanan Hikayede Kalmasın programına konuk olan Bürsin Hande Erçel ile olan ilişkisi hakkında  “Kendisiyle daha önce tanışmıyorduk. Aramızda ilk tanışma günümüzü konuşuyoruz. Yani ‘Ne zaman?’ diye. Biz iş yüzünden bir araya geldik. Arkadaşlığımız, dostluğa dönüştü. Çok yakın arkadaş ve birbirimize zor zamanlarımızda destek olduk. Bir noktadan sonra tabii, ‘Allah Allah, acaba?’ dedik. Şanslıyız. Ben Hande ile olduğum için şanslıyım” diye konuştu.

Kerem Bursin Kimdir?

Politikama Maçoluk Uymuyor

Bürsin kendisine sorulan “Maço musunuz? Sevgilinizin kıyafetine karışır mısınız?” sorularına  “Bence maço değilim. Politikama maçoluk uymuyor. Feminist politikama maçoluk uymuyor. Hiç ‘Geçmişte karışmadım’ diyemem. Bu olayı da hata olarak görüyorum. Hatalarım oldu. El kaldırma ya da küfretme olmadı ama ‘Ya bunu mu giyeceksin!’ dediğim oldu ama kitaplar okuyarak bunların ne kadar yanlış olduğu gördüm” şeklinde yanıt verdi.

Kerem Bursin ve Hande Erçel Birlikte Maldivlere Tatile Gitti

Hande Erçel ve Kerem Bursin Arasında Kriz Çıktı

Oyuncu çift Hande Erçel ve Kerem Bürsin, başrol oynadıkları “Sen Çal Kapımı” dizisinin setinde ara ara tartışmaya başladı. İkilinin tavla krizini Kerem Bürsin paylaştı.

Sette tavla oynayan çift, kimin kimi yendiği konusunda büyük bir anlaşmazlık yaşadı. Kerem Bürsin sevgilisine “Kaç kaç tavlamız?” diye sorduğunda aldığı “2-1” yanıtından hiç memnun kalmadı. “3-0” diyen ve kendisinin kazandığını söyleyen Kerem Bürsin’e bu kez Hande Erçel itiraz etti: “Ben kazanıyorum!” Bir türlü anlaşmaya varamayan çift, daha sonra konuyu kapatarak çalışmaya devam etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler