Ana SayfaDedikoduUğur Uzunel'den Merve Dizdar Açıklaması

İlgili Postlar

Uğur Uzunel’den Merve Dizdar Açıklaması

Ünlü oyuncu Uğur Uzunel, önceki akşam bir ödül törenine katıldı. Uzunel, Merve Dizdar’dan boşanması hakkında ilk kez konuştu. Uğur Uzunel’den Merve Dizdar açıklaması geldi. İşte o açıklamalar;

“BİRBİRİMİZİ ALDATMADIK!”

Güzel oyuncu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Gürhan’la karşılıklı konuşarak ve arkadaş kalarak ayrıldık. Fakat bunu dışında ortaya atılan çirkin iddiaların hiç gerçeklik payı yok. Yapmayın böyle şeyler… Zor bir dönem yeterince. Ne Gürhan ne de ben birbirimizi aldatmadık. Kimseyle yasak aşk yaşamadık. Sadece bitti! Rica ediyorum.”

Merve Dizdar ve eşi Gürhan Altundaşar Boşanıyor!

Merve Dizdar: Aslında Kim Olduğumu Keşfediyorum

– Keşif dönemimdeyim. Duygularımı, kararlarımı, aslında kim olduğumu keşfediyorum. Kendimle yetinebilmeyi öğreniyorum. O yüzden günden güne hislerim değişiyor. Ailem, sevdiklerim, beni sevenler var. ‘Mutsuzum’ dersem olmaz. Mutluyum.

– Bir süredir anda kalmayı öğretiyorum kendime. Yarın hakkında korkmak ya da sevinçten delirmekbana göre değil sanırım.

– Sessiz sakin bir hayatım var. Arkadaşlarım, çevrem, ailem. ‘Ünlü olmak’ tabiri de biraz garip geliyor açıkçası. Hayatımı içimden geldiği gibi yaşıyorum zaten.

– Pandemi döneminde daha iyi beslenmeyi, yemekleri daha sağlıklı pişirmeyi öğrendim.

– ‘Gülben’ dünyanın en güzel rollerinden biri. Zor bir rol tabii. Uzun süre ‘Gülben’e yakın bir yerden baktım hayata. Ben biraz böyle derinlere inmeyi seviyorum.

Merve Dizdar kimdir?

– Bence oyunculuk çok zor bir meslek. Sadece replikleri söylemek oyuncu olmak için oynamak için yeterli değil.

– Her kadının kendinden ilham almasını ve birbirine de gıpta ederek, takdir ederek bakmasını isterim. Güçlendikçe birbirimize iyi gelmeliyiz ki cesaretimizi kırmaya çalışanları önce biz durdurabilelim.

-Afife Jale ve Bertolt Brecht röportaj yapmak isterdim. Afife Jale’ye ‘Nasıl bu kadar güçlü ve cesur bir kadın oyuncu olabiliyorsunuz’ diye sorardım.

– Enerjiğimdir ama yengeç burcuyum. Anında melankoliye bağlayabilirim.

Uğur Uzunel’den Merve Dizdar Açıklaması

Uğur Uzunel, Türkiye Lider Markalar Ödülleri Töreni’nde ‘En İyi Çıkış Yapan Erkek Oyuncu’ ödülünü aldı.

Merve Dizdar’dan sürpriz bir şekilde boşanan Uzunel, basına yansıyan iddialara cevap verdi.

Merve Dizdar ile Gürhan Altundaşar, 2018 yılında hayatını birleştirmiş ve mutluluklarıyla ilgi odağı olan çiftin evliliklerinin ihanet nedeniyle bittiği iddia edilmişti.

Merve Dizdar ihanet iddiasını, ‘Ne Gürhan ne ben birbirimizi aldatmadık’ diyerek yalanlamıştı.

Uğur Uzunel ise sürpriz boşanma sonrası şu açıklamayı yaptı: “Merve sevdiğim arkadaşım. Bu konu kapansa iyi olur, biraz garip oluyor. İhanet kesinlikle yok. Biz arkadaş olarak daha iyi anlaşıyoruz. Böyle konuşmak bile ayıp bence. Merve’nin durumu ne bilmiyorum. Bu konuları konuşmaya değmez! Merve’ye de hadsizlik etmek istemem

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler