Ana SayfaDedikoduHadise'yle Aşk Yaşayan Mehmet Dinçerler'e Takipçi Yağdı

İlgili Postlar

Hadise’yle Aşk Yaşayan Mehmet Dinçerler’e Takipçi Yağdı

Mehmet Dinçerler büyük bir sürprizle karşılaştı. Hadise’yle aşk yaşayan Mehmet Dinçerler’e takipçi yağdı. İşte detaylar;

“Kendisine Tahammülüm Kalmadı”

Şaşırtıcı ifadelerine devam eden Hadise; “Daha önce bitirmek istedim ama ‘Toparlayalım’ diye yalvardı. Son olarak bana, ‘Ailem basında çıksın istemiyorum’ dedi. Her şeyime karışıyordu; işime, fotoğraflarıma, sosyal medya hesaplarıma… Artık bu işin bittiğini mesaj attım ve kendisine tahammülüm kalmadığını belirttim.” demiş.

Hadise’nin sol bileğine Kaan Yıldırım’ın ve kendisinin baş harflerini dövme yaptırdığı ileri sürülmüştü. Ünlü şarkıcının kolundaki ‘K’ harfi dövmesini sildirteceği iddia ediliyor.

Kaan Yıldırım kimdir?

Çağla Şıkel’den Şaşırtan Kaan Yıldırım İtirafı

“Davranışlarına Aşık Oldum”

Son olarak duyulan bir söylentiye dair ise popçu Hadise’den ikinci büyük atak gelmiş; Hadise yeni aşkı Mehmet Dinçerler için “Beni çok mutlu ediyor ve prensesler gibi hissettiriyor. Savaştan çıkmış gibiyim… Kaan beni çok yordu. Bu dönemde uzun süre ilişki istemezdim ama Mehmet öyle bir hayatıma girdi ki… İlk bakışta aşk oldu” dediği söyleniyordu ki kısa süre sonra Hadise’den şu açıklama geldi;

Hadise’ nin Göğüs Dekolteli Flaş Pozları

“Bence biz kadınlar bir erkeğin işine ve tipine aşık olmuyoruz. Davranışlarına aşık oluyoruz. İlgiyi hangi kadın sevmez ki! Beni düşündüğünü, gerçekten ilgilendiğini ve sevdiğini hissettirebilen bir erkek çıksın karşıma, sonra o yaşadı.”

Şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler’in aşkı magazin basınında konuşulmaya devam ediyor.

Hadise kimdir?

Snob Magazin’in haberine göre; Hadise ile aşk yaşamaya başlayan Mehmet Dinçerler, Instagram’da takipçi ve beğeni sayısını kısa sürede katladı.

Hadise ile aşk yaşamaya başlamadan önce Instagram’da 70 bin civarında takipçisi bulunan Mehmet Dinçerler, adının sosyal medyada hızla yayılmasının ardından Instagram’da 110 bin takipçiye ulaştı.

IMG_1868-2

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler