Ana SayfaDedikoduÇağla Şıkel'den Şaşırtan Kaan Yıldırım İtirafı...

İlgili Postlar

Çağla Şıkel’den Şaşırtan Kaan Yıldırım İtirafı…

Bu yılın aşk bombası patladımı?. Güzel model Çağla Şıkel ile yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım’ ın birlikte fotoğrafları magazine yansıyınca, Ünlü model, günler geçmesine rağmen aşk yaşadıkları iddialarına sosyal medya’dan ilk kez cevap verdi. Detayları Haberimizde…

Çağla Şıkel Esnekliğini Gözler Önüne Serdi

Çağla Şıkel’den Şaşırtan Kaan Yıldırım İtirafı…

Geçtiğimiz Haziran ayında popçu Hadise ile iki yıllık aşkını bir anda noktalayan başarılı oyuncu Kaan Yıldırım’ın, ünlü manken ve sunucu Çağla Şıkel ile yeni bir birlikteliğe başladığı öne sürülmüştü. Ünlü İkili, Alaçatı’daki bir klüpte samimi bir biçimde  eğlenirken ki kareleri olay olmuştu. Ünlü Çiftin Pazar günüde İzmir Urla’da yalnız başlarına yemekte oldukları o çok konuşulan anlar ortaya çıktı.

“‘Aşk’ Haberlerine Ünlü model Ne Cevap Verdi…”

Magazin Haberleri ‘ne bomba gibi düşen bu iddianın ardından ünlü model günler sonrası, suskunluğunu bozdu. Çıkan ‘Aşk’ dedikodularını reddeden Çağla Şıkel, Instagram sayfasından çok kısa ve net bir ifade kullanarak, “Hayatımda biri olursa size söylerim.” yorumunda bulundu.

Kaan Yıldırım kimdir?    

Çağla Şikel kimdir?

Çağla Şıkel: “Hayatımda Biri….”

Magazin gündemine bomba gibi düşen iddia sonrasında Çağla Şıkel, suskunluğunu bozdu. ‘Aşk’ haberlerini yalanlayan ünlü manken, sosyal medya hesabından kısa ve net bir açıklama yaptı. Şıkel, “Hayatımda biri olursa size söylerim.” mesajını paylaştı.

Kaan Yıldırım ‘Hadise’ Sessizliğini Bozdu

Daha Öncede Ünlü İşletmeciyle Anılmıştı…

Ünlü model’in ismi geçen yıl da iş insanı Aydın Gürhan ile aşk iddialarına karışmıştı. Ünlü sanatçı Emre Altuğ ile evliliğini 5 sene önce bitiren Çağla Şıkel’in, iş adamı Aydın Gürhan ile yepyeni bir aşka başladığı dedikodusu hızla yayılmıştı. Fakat ikili, iddiaları yalanlamıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler