Ana SayfaDedikoduMüjde Uzman ve Oğuzhan Uğur Aşkı Bitti

İlgili Postlar

Müjde Uzman ve Oğuzhan Uğur Aşkı Bitti

Bir süre önce mutlu bir birlikteliğe başlayan Müjde Uzman ve Oğuzhan Uğur çiftinden kötü haber geldi. Müjde Uzman ve Oğuzhan Uğur aşkı bitti. Peki Müjde Uzman ve Oğuzhan Uğur neden ayrıldı? İşte detaylar;

Oğuzhan Uğur Gönlünü Müjde Uzman’a Kaptırdı

Babala TV isimli Youtube kanalında güncel konulara ilişkin programlar çeken Oğuzhan Uğur, aradığı aşkı oyuncu Müjde Uzman’da buldu. İkili aşklarını aynı anda aynı fotoğrafla Instagram hesaplarından duyurdu.

Oğuzhan Uğur kimdir?

Müjde Uzman kimdir?

Yıllar önce yaşadığı aşkın mutsuz sonla bitmesi yüzünden kalbini kimselere açmadığını söyleyen Oğuzhan Uğur‘un inadı kırıldı. Oğuzhan Uğur, oyuncu Müjde Uzman ile yeni bir aşka yelken açtı.

Yıllar önce şarkılarıyla adından söz ettirenUğur, uzun süredir sosyal medyada içerik üretiyor. YouTube’da yayınlanan videolarıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan Uğur, özel hayatıyla da gündem olmuştu.

Oğuzhan Uğur kimdir?

Müjde Uzman kimdir?

Programına Konuk Olarak Aldı

Diğer yandan “PİNÇ” adlı program yapan Uğur, sezon finali bölümüne sevgilisi Müjde Uzman’ı konuk etmişti. İkilinin sohbetleri, hayranları tarafından tam not aldı.

Sezon finalini Dorock XL’ta bir konser havasında çeken Uğur, gecenin sonuna doğru sevgilisi Uzman’ı hayranlarından yoğun istek geldiğini söylemeden edemedi. Aynı zamanda program boyunca çiftin birbirlerine bakışları ise gözlerden kaçmadı.Ünlü çift, Cartel’den ‘Bir Numara En Büyük’ şarkısında düet yapmasıyla adeta stüdyoyu yıkıp geçmişlerdi.

Müjde Uzman’dan Aşk Dolu Paylaşım

Müjde Uzman ve Oğuzhan Uğur Aşkı Bitti

Youtuber Oğuzhan Uğur ile 1 ay önce aşk yaşamaya başladığı oyuncu Müjde Uzman arasına kara kedi girdi. Biranda ilişkiye başlayan çiftin aşklarını süslü cümlelerle duyuran çift, sosyal medya hesaplarından birbirini sildi. Bu karşılıklı hamleleri “aşk bitti” diye yorumlandı. İkili henüz konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler