Ana SayfaDizilerMerakla Beklenilen Gülizar Dizisi Çok Yakında Başlıyor!

İlgili Postlar

Merakla Beklenilen Gülizar Dizisi Çok Yakında Başlıyor!

Merakla beklenilen Gülizar dizisi için geri sayım başlamış bulunuyor! Kanal D’de yayınlanacak olan ve baş rollerini Farah Zeynep Abdullah ve Berk Cankat‘ın paylaştığı dizi film, çok yakında görücüye çıkacak. Ünlü yönetmen Çağan Irmak‘ın imzasını taşıyan ve en büyük isteği şarkı söylemek olan Gülizar‘ın hikayesi haftaya izleyicilerle buluşuyor!

Gülizar dizisi çok yakında başlıyor

Yapımcılığını, O3 Medya tarafından Onur Güvenatam’ın üstlendiği dizi filmin; senaryo ve proje tasarımı usta yönetmen Çağan Irmak’a, müzikleri ise Çiğdem Erken’e ait bulunuyor. Önümüzdeki hafta Kanal D’de ekranlara gelecek olan Gülizar dizisi iddialı oyuncu kadrosuyla da dikkatleri üzerine çekmişti.

Gülizar dizisi konusu

Başarılı yönetmen Çağan Irmak’ın 2014 yapımı “Unutursam Fısılda” adlı sinema filmini konu olarak hafiften anımsatan Gülizar dizisi; umutlar, hayaller, aşk ve hayatın beklenmeyen sürprizlerini müzikleriyle izleyicilerle buluşturacak.

Peki Gülizar Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

Gülizar (Farah Zeynep Abdullah) ile başarılı veteriner hekim Murat’ın (Berk Cankat) hayatlarının beklenmedik şekilde kesişmesini ve aşkını konu alan dizi film, 20 Ocak Cumartesi akşamı izleyiciler karşısına çıkıyor.

Gülizar dizisi yakında başlıyor

Ebru Cündübeyoğlu, Berkay Ateş, Şerif Sezer, Zuhal Gencer, Sevtap Özaltun, Berk Erçer gibi önemli isimlerin yer aldığı oyuncu kadrosuyla ve yayınlanan fragmanlarıyla büyük dikkat çeken dizi film; 20 Ocak Cumartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D’de başlıyor!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler