Ana SayfaDizilerHerkesin Çok Sevdiği Diziden Final Kararı!

İlgili Postlar

Herkesin Çok Sevdiği Diziden Final Kararı!

Herkesin Çok Sevdiği Diziden Final Kararı!

Başrollerini Öykü Karayel ve Gökhan Alkan’ın paylaştığı Kalp Atışı cuma günleri reytinglerde kıyasıya mücadele ediyor. Oldukça iddialı dizilerle birlikte aynı gün ekranlarda olan dizi iddialı başlasa da istediği başarıyı elde edemiyor. İş böyle olunca da Kalp Atışı’nın final kararı aldığı konuşuluyor.

Kalp Atışı Dizisinin Konusu Ne?

Dizinin konusu henüz on sekiz yaşındaki lise öğrencisi Eylül’ün de kaderini değiştirecek o şansın adı Ali Asaf Denizoğlu’dur. Hikayenin başladığı yer Ege’de bir kasabanın lisesi.İkilinin yollarının ayrılıp yıllar sonra tekrar kesiştikleri yer ise İstanbul’un en iyi hastanesinin çatısıdır.

Show TV’de Biten 3. Dizi

Yeni dizilerin başlamasıyla kimi dizinin günü ve saati değişti, kimi dizi ise final yapma kararı aldı. Yeni sezon Show TV için pek iyi başlamadı. Kanalın Kalp Atışı dizisi final yapacak 3. dizi oldu.Önce Klavye Delikanlıları ardından Yüz Yüze final yapmıştı. İddialı bir giriş yapan dizi bir anda fenomen haline geldi. Fakat bu çok uzun sürmedi.

Kalp atışı cuma günü reytinglerde kıyasıya mücadele ediyor. Aynı gün Şevkat Yerimdar, İstanbullu Gelin, Arka Sokaklar ve Payitaht Abdülhamid ile reyting savaşı veriyordu. Hatta Kalp Atışı dizisinin başrol oyuncuları Öykü Karayel ve Gökhan Alkan dizideki performansları sonrası Altın Kelebek Ödül töreninde ödül almışlardı. Fakat dizi ilk başladığı gibi gitmedi. Dizi reytinglerin bu düşüşünün ardından dizi final yapma kararı aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler