Ana SayfaDizilerÇağan Irmak, artık televizyon ekranlarında!

İlgili Postlar

Çağan Irmak, artık televizyon ekranlarında!

Usta yönetmen Çağan Irmak yıllar sonra Gülizar ile televizyon ekranına geri dönüyor. Proje tasarımı, senaryosu ve yönetmenliği Çağan Irmak’a ait olan “Gülizar” ın etkileyici hikayesi yakında Kanal D ekranında izleyici ile buluşacak. O3 Medya imzasıyla yayın hayatına başlamak için geri sayımda olan dizide, şarkı söylemekten asla vazgeçmeyen Gülizar’ın ve başarılı veteriner hekim Murat’ın hayatlarının beklenmedik şekilde kesişmesi ekrana aktarılacak.Bir Çağan Irmak dizisi, “Gülizar”ın oyuncu kadrosu ve hayat verdiği karakterler Gülizar dizisinin genel hikayesi, künyesi ve merak edilen her şeye haberimizden ulaşabilirsiniz.

Usta isimleri bir araya getiren proje!

İzleyici karşısına çıkmaya hazırlana Gülizar’ın kadrosunda da birbirinden  başarılı isimler yer alıyor. Başrollerini Farah Zeynep Abdullah, Berk Cankat, Ebru Cündübeyoğlu ve Berkay Ateş’in paylaştığı Gülizar güçlü kadrosu ve hikayesi ile çok beğenileceğe benziyor. Sosyal medyada fragmanı yayınlandığı andan itibaren binlerce kişi tarafından izlenip beğenildi.

Gülizar dizisinin genel hikayesi 
Gülizar ve başarılı veteriner hekim Murat farklı yönlere hareket etmek üzere olan iki ayrı treni beklerken yaşamları asırlık bir çiftlikte kesişecek iki gençtir. Gülizar dünya yıkılsa şarkı söylemekten vazgeçmeyecek, Murat kıyamet kopsa o kızı o aleme yar etmeyecektir. Üstelik Gülizar düne kadar varlığını bilmediği bir ailenin ve dev süt ürünleri imparatorluğunun varisidir, Murat ise Gülizar’ın üvey kız kardeşi ile 16 yaşından beri sözlüdür ve çiftliğin belkemiğidir. Bu sevda çiftlikteki herkesin, büyükbaş ve küçükbaş hayvanların, yıllanan peynirlerin, saf
tereyağların ve berrak derelerin ve yemyeşil çayırların bile huzurunu kaçıracaktır.

Gülizar dizisinin künyesi

Yapım : O3 Medya
Yapımcı : Onur Güvenatam
Yönetmen : Çağan Irmak
Proje Tasarım : Çağan Irmak
Senaryo : Çağan Irmak ve Scripta Yazı Grubu
Müzik : Çiğdem Erken

Gülizar dizisinin oyuncu kadrosu ve hayat verdiği karakterler
Farah Zeynep Abdullah (Gülizar), Berk Cankat (Murat), Ebru Cündübeyoğlu (Suzan), Şerif Sezer (Hayriye), Berkay Ateş (Fettah), Zuhal Gencer (Candan), Sevtap Özaltun (Mine), Berk Erçer (Tuğrul), Osman Alkaş (Veysel), Mahperi Mertoğlu (Şerife Abla), Ayşe Tunaboylu (Zemzem), Goncagül Sunar (Nazan), Gonca Cilasun (Muazzez), Emre Taşkıran (Teksoy), Pelin Abay (Fatoş), Sinem Yener (Perihan), Feriha Eyüboğlu (Şükriye), Baran Can Eraslan (Fuat)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler