Ana SayfaDizilerVatanım Sensin kadrosuna sürpriz bir isim katıldı!

İlgili Postlar

Vatanım Sensin kadrosuna sürpriz bir isim katıldı!

Kanal D’nin Perşembe akşamları ekrana gelen reyting rekortmeni dizisi “Vatanım Sensin” yine heyecan dolu bir bölümle ekrana geldi. Başrollerini Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Onur Saylak’ın paylaştığı Vatanım Sensin’in kadrosuna ünlü oyuncu Merve Dizdar katıldı. Kanal D’nin sevilen dizisi “Vatanım Sensin”de bugün akşam neler yaşandı, sürpriz isim Merve Dizdar dizide hangi rolü üstlendi ve daha fazlasına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Merve Dizdar’ın dizideki rolü

Merve Dizdar dizide, verem hastası olan, tüm ailesini de verem hastalığından kaybeden son günlerini vatanı için feda etmeye karar veren, Kara Fatma’yı bulmak için çıktığı yolda ise Azize ile karşılaşan Efsun karakterine hayat veriyor.

Vatanım Sensin oyuncuları

Bu akşam izleyicisine tekrar merhaba diyecek ekranların en çok izlenen projelerinden Vatanım Sensin’in yeni isimlerle eklenen oyuncu kadrosu ile şöyle; Halit Ergenç (Cevdet), Bergüzar Korel (Azize), Onur Saylak (Tevfik), Okan Yalabık (Charles), Levent Can (Filipos),Fatih Artman (Yüzbaşı Yakup), Ufuk Bayraktar (Dağıstanlı), Şükran Ovalı (Seher),Pınar Deniz (Yıldız), Boran Kuzum (Leon), Miray Daner (Hilal), Berker Güven (Aleksi), Esra Ruşan (Emine), Genco Özak (Mehmet), Can Kahraman (Pehlivan), Mustafa Elikoğlu (Kerim), Ahmet Uğur Say (Lütfü), Erman Bacak (Arnavut Cezmi), Ali Hikmet Kürekçi (Osman) ve Celile Toyon (Hasibe)

Her Perşembe…

Ağustos 1920… Miralay Cevdet’in uğruna kendini ateşlere attığı memleketi, Osmanlı’nın imzaladığı, adına Sevr Anlaşması denen bir ölüm fermanının pençeleri altında can çekiştiğini konu alan Vatanım Sensin, heyecan dolu yeni bölümü ile her Perşembe 20.00’de Kanal D’de!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler