Ana SayfaDedikoduMurat Dalkılıç teklifi aşka dönüştü!

İlgili Postlar

Murat Dalkılıç teklifi aşka dönüştü!

Murat Dalkılıç‘ın profesyonel basketbolcu olarak birikimlerini anlatacağı ve başrolünde oynayacağı film için Hande Erçel‘e teklif götürüldüğü öğrenilmişti. Bu teklifin aşka dönüştüğü ve aşıkların  beraberliği 5 gün önce başladığı iddia ediliyor.Aşıklardan herhangi bir açıklama gelmedi.

Oyuncu Merve Boluğur’dan 4 ay önce boşanan popçu Murat Dalkılıç oyuncu Hande Erçel ile aşk yaşıyor. Merve Boluğur’dan 4 ay önce boşanan Murat Dalkılıç, güzel oyuncu Hande Erçel ile aşk yaşıyor.

 

Oyuncu Merve Boluğur ve şarkıcı Murat Dalkılıç 2014 yazında Bodrum plajlarında görüntülenmiş ancak “Aramızda aşk yok, dostluk var.” demişti. Kısa zaman sonra ilişki ortaya çıktı. Çift 2015’te nikâh masasına oturdu. Ancak evlilk uzun sürmedi.

Sosyal medya hesaplarından boşanacaklarını açıklayan popçu Murat Dalkılıç ile oyuncu Merve Boluğur ‘un iki yıl süren evlilikleri Eylül 2017’de resmen bitti.

Murat Dalkılıç’tan Hande Erçel’e sürpriz teklif!

Kurduğu GIG Entertainment şirketiyle yapımcılığa adım atan Murat Dalkılıç’ın ilk film projesi için Hande Erçel’e teklif götürdüğü iddia edildi.

 

Murat Dalkılıç'tan Hande Erçel'e sürpriz teklif!
Popçu olmadan önce basketbolda kariyer yapmayı düşünen Murat Dalkılıç, bir sinema filmi için de hazırlıklara başladı.
Anadolu Efes basketbol takımının ana sponsorluğunda çekilecek filmin çekimleri Mayıs ayında başlayacak. Dalkılıç’ın profesyonel basketbolcu olarak birikimlerini anlatacağı ve başrolünde oynayacağı film için Hande Erçel’e teklif götürdüğü öğrenildi.
Hande Erçel’in Dalkılıç’ın teklifine ne cevap vereceği merak konusu olmuştu.

YENİ AŞKI HANDE

2017’de ortaya çıkan bomba aşklara bir yenisi daha eklendi. 4 ay önce boşanan popçu Murat Dalkılıç‘ın oyuncu Hande Erçel ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Beraberlik 5 gün önce başladı. Oyuncu Hande Erçel kısa süre önce iş adamı Mehmet Dinçerler ile birlikteydi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler