Ana SayfaÜnlülerYağmur Atacan Kaza Yaptı! Köylüler Protesto Amaçlı Yolu Trafiğe Kapattı!

İlgili Postlar

Yağmur Atacan Kaza Yaptı! Köylüler Protesto Amaçlı Yolu Trafiğe Kapattı!

Pınar Altuğ’un eşi Yağmur Atacan kaza yaptı. Yanında 5 yaşındaki kızı da bulunan Atacan’ın, dün akşam saatlerinde İstanbul Beykoz’da kullandığı cipi kontrolden çıkarak bir otomobile çarptı. Kazanın olduğu bölge olan Örnekköy’ün sakinleri ise aynı bölgede sürekli kaza olduğu gerekçesiyle yolu trafiğe kapattı.

Kaza Nasıl Oldu?

DHA’dan ve Hürriyet gazetesinden aldığımız habere göre ünlü oyuncu Yağmur Atacan tarafından kullanılan 34 PE 0591 plakalı cip; saat 18.00 sıralarında, Beykoz-Riva Yolu-Şirindere kavşağında kontrolden çıkarak, Muharrem Öztürk yönetimindeki 34 TY 2023 otomobile çarptı. Çarpışmadan sonra Öztürk’e ait olan otomobil devrildi ve Atacan’ın kullandığı cipin önünde yaklaşık 30 metre sürüklendi. Her iki araç, yolun sağındaki menfeze düştü.

Durumları Nasıl?

Kazada, hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Muharrem Öztürk yaralanırken; oyuncu Yağmur Atacan ile yanındaki 5 yaşındaki kızı, kazadan yara almadan kurtuldu. Kazada yara alan Öztürk, olay yerine sevk edilen ambulans ile Paşabahçe Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaralının Yakınları Hem Eylem Yaptı Hem de Atacan’la Tartıştı!

Yaşanan kaza sonrası, olay yerine gelen yaralı Öztürk’ün yakınları ile Yağmur Atacan arasında sözlü tartışma yaşandı. Öztürk’ün yakınları; aynı bölgede sürekli kazaların yaşandığını belirtmek ve tepki göstermek amacıyla yolun ortasına araçlarını çekti ve yolu trafiğe kapattılar. Eyleme, Örnekköy sakinleri de eşlik etti ve yolun ortasında ateş de yakılarak, yol kapama eylemi devam etti. Eylemciler arasında zaman zaman gerginlikler yaşandı.

Yağmur Atacan Soluğu Karakolda Aldı!

Yaşanan kaza sonrası, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülen Yağmur Atacan, gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakmadı. Basın mensuplarına, karakola girmeden önce açıklama yapan Atacan; “5 yaşındaki kızım arka koltuktaydı ve emniyet kemeri takılıydı. Bu bölgede sürekli kazalar oluyor” şeklinde ifadelerde bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler