Ana SayfaÜnlülerPınar Altuğ'dan romantik paylaşım: İyi ki senin karın olmuşum

İlgili Postlar

Pınar Altuğ’dan romantik paylaşım: İyi ki senin karın olmuşum

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan’ın kendisine evlilik teklifi ettiği günü kutladı. Altuğ, sosyal medya hesabından o günle ilgili duygusal bir paylaşım yaptı. Detaylar haberimizde…

Pınar Altuğ ve eşi Yağmur Atacan, aralarındaki yaş farkı nedeni ile sık sık yapılan eleştirilere kulak asmadan aşklarını doya doya yaşıyor. Magazin dünyasının örnek ailelerinden biri olarak anılan Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan, evlilik kararı aldıkları günü kutluyor.

Pınar Altuğ’dan romantik paylaşım

Pınar Altuğ, sosyal medya hesabından eşi Yağmur Atacan ile birlikte çekilmiş bir pozunu “10 kocaman sene geçti bile bana ilk heyecandan nefesimi kesen soruyu soralı… Bugün de sorsan, yarın da sorsan sana cevabım hep EVET. Seni çok seviyorum 15.08.2007… Evlilik Teklifi #Kocam #Iyiki Senin Karin Olmusum” notunu yazarak paylaştı. Altuğ, bu paylaşımı ile eşi Yağmur Atacan’ın kendisine evlilik teklifi ettiği günü kutladı.

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, şimdilerde yıllar sonra ekranlara geri dönen Çocuklar Duymasın isimli dizi ile ekranlarda. Altuğ, sezon finalinin bitmesi ile birlikte yine yeniden ekranlarda görülecek.

Pınar Altuğ kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler