Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin heyecan dozu arttı!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin heyecan dozu arttı!

Faruk’tan Süreyya’ya: Sen benim kâlbimsin. cümlesi izleyenlerin yüreğini burktu. Baş rollerinde Özcan Deniz ve Aslı Enver’in oynadığı dizinin senaryosunu Teşrik-i Mesai ekibi yazıyor. Her hafta reyting listelerinin başında yer alan dizide Esma, Süreyya’nın peşine birisini takıyor. Bu durumu öğrenen Faruk ve Süreyya ne yapacak? İstanbullu Gelin dizisinin 29. bölüm 2. fragmanı yayın tarihine kısa bir süre kala yayınlandı. Romantik sahnelerin olduğu İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı önemli gelişmelerin ipucunu verdi. Faruk’un Begüm ve Emir’in birlikte kampa gittiğini öğrenen Süreyya, bir kez daha Boran Konağı’nı terk ediyor.

İstanbullu gelin bu akşam yeni bölümü yayınlanacak 2. fragmanla birlikte heyecan dozu da arttı

İşte yeni bölümünden detaylar!

İstanbullu Gelin de Süreyya, Can ile Begüm’ün birlikte olmasından sonra Faruk’un Begüm’ün hayatına dahil olduğunu düşünerek Faruk’a kızdığı görülüyor. Peki,bu akşam neler olacak? İşte 29. bölüm fragmanı ve yeni bölüme dair tüyolar..

Bu akşamı seyircisinin karşısına çıkacak olan İstanbullu Gelin’in, İlk fragmanda Süreyya’nın evi terk ediş anı damga vururken; ikinci fragmanda maziye dalıp giden Esma Sultan’ın ve her geçen gün asistanı ile yakınlaşan Fikret’in tavırları merak uyandırdı. yeni tanıtımında Süreyya, Can ile Begüm’ün birlikte olmasından sonra Faruk’un Begüm’ün hayatına dahil olduğunu düşünerek Faruk’a kızdığı görülüyor.

 

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Gördüklerini sindirmeye çalışan Süreyya ve Faruk birbirleri ile olan daha çetin bir mücadeleye girişirler. Esma’nın hamlesi peş peşe büyük gerilimlerin yaşanmasına sebep olurken Faruk’u hiç beklenmedik bir noktaya getirir. İstemediği şeylerle yüzleşmek zorunda kalan Adem duruma sıra dışı bir tepki verir. Gelen bir misafir konağı fazlasıyla hareketlendirir. Can’ın verdiği bir bilgi Süreyya’nın şok olmasına ve Faruk’la ilgili bazı şeyleri yeniden sorgulamasına sebep olacaktır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler