Ana SayfaDizilerEzgi Mola Hülya Avşar’ın Konuğu Oldu

İlgili Postlar

Ezgi Mola Hülya Avşar’ın Konuğu Oldu

Ezgi Mola “Bir Hülya Avşar Sohbeti”nde Hülya Avşar’ın bu haftaki konuğu; oyuncu Ezgi Mola

Her hafta ekranlarda ünlü bir konuğu ağırlayarak sohbet eden Hülya Avşar, hem gündemde olan konuları açıyor hemde gündem yaratıyor.

Ezgi Mola, programda figüranlık yaptığı dönemlerde yönetmen Kartal Tibet tarafından nasıl keşfedildiğini anlattı. Ünlü sanatçı Hülya Avşar gündem olmaya devam ederken, gündem yaratmanın ne demek olduğu hem çok iyi bilen hemde bunu çok iyi başarabilen bir isim olarak kendi proğramında konuklarına iddialı sorular sormaya çekinmiyor. Sohbet kıvamında geçen proğramda ünlü isim Ezgi Mola da kendisine dair merak edilen bir çok şeye açıklık getirdi..

https://www.youtube.com/watch?v=rSfWCjW1RYc

Maide Teyze karakterini nasıl yarattı?
Ezgi Mola, Recep İvedik benzetmelerinden rahatsız mı?

Ezgi Mola, geçtiğimiz hafta vizyona giren “Maide’nin Altın Günü” filminin nasıl ortaya çıktığını anlatırken, Recep İvedik’le yeni karakterinin karşılaştırmalarına da cevap verdi.

“Komedyen değilim ama komedi filmlerinde oynamaya bayılıyorum.”

“16 kilo verdim, şu anda çok iyiyim.”

Eski kilolu haline dönmek istemediğini ama kilo almayı da dert etmediğini söyleyen Ezgi Mola çok da zayıf görünmeyi istemediğini itiraf etti

Hülya Avşar’dan “Keşke oynamasaydım” itirafı

Hülya Avşar “Ben bu filmi hangi amaçla çekmişim, neden çekmişim?” diyerek, sevdiği ama neden oynadığını anlamadığı sinema filmini açıkladı.

Ezgi Mola’nın konuk olduğu “Bir Hülya Avşar Sohbeti” cuma akşamı saat 00:15’te Star’da.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler