Ana SayfaDizilerGülizar Dizisi İddialı Oyuncu Kadrosuyla Bu Yıla Damgasını Vuracak!

İlgili Postlar

Gülizar Dizisi İddialı Oyuncu Kadrosuyla Bu Yıla Damgasını Vuracak!

Kanal D’nin yeni yapımı olan Gülizar dizisi çok yakında başlıyor. Usta yönetmen Çağan Irmak‘ın imzasını taşıyan dizi film, iddialı oyuncu kadrosuyla önümüzdeki haftalarda yayınlanacak. Geçtiğimiz günlerde tanıtım fragmanları da yayınlanan dizi film için artık geri sayım başlamış bulunuyor.

Gülizar dizisi

Projesi aylardır süren ve gündemde olan Gülizar dizisinin, yayınlanması için çok az bir zaman kaldı. Geçtiğimiz yaz aylarında, başrol oyuncularına bir türlü karar verilemeyen dizi film için sonunda; güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah ve “Güzel Köylü” dizisinin yakışıklı oyuncusu Berk Cankat’ın yer almasına karar verildi. Dizi filmin ne zaman başlayacağı konusunda halen kesin bir tarih verilmezken; dizinin, yayınlanan fragmanları sosyal medyada epeyce bir ses getirdi.

Gülizar dizisi

Bir dönemin; Asmalı Konak, Çemberimde Gül Oya, Kabuslar Evi ve Çalıkuşu gibi fenomen dizi film yapımlarının usta yönetmeni Çağan Irmak; senaryo ve proje tasarımına da imzasını atmış olduğu Gülizar dizisiyle bu yıl fırtınalar estireceğe benziyor.

Gülizar Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Yapımcılığını, O3 Medya tarafından Onur Güvenatam’ın üstlendiği Gülizar’ın, müzikleri Çiğdem Erken tarafından yapıldı. Dizi filmin başrollerini; Farah Zeynep Abdullah (Gülizar) ve Berk Cankat ‘ın (Murat) yanı sıra Ebru Cündübeyoğlu (Suzan) ve Berkay Ateş (Fettah) paylaşıyor.

Gülizar dizisi
Ebru Cündübeyoğlu Gülizar Dizisinde

Dizi filmin diğer önemli isimleri ise; Şerif Sezer (Hayriye), Zuhal Gencer (Candan), Sevtap Özaltun (Mine), Berk Erçer (Tuğrul), Osman Alkaş (Veysel), Mahperi Mertoğlu (Şerife Abla), Ayşe Tunaboylu (Zemzem), Goncagül Sunar (Nazan), Gonca Cilasun (Muazzez), Emre Taşkıran (Teksoy), Pelin Abay (Fatoş), Sinem Yener (Perihan), Feriha Eyüboğlu (Şükriye), Baran Can Eraslan (Fuat) gibi başarılı oyunculardan oluşuyor.

Gülizar dizisi oyuncuları

“Anne” Dizisinin Başarılı Oyuncuları Bu Sezon Gülizar’da

Geçtiğimiz sezonda “Anne” dizisinde ‘Cengiz’ rolüyle karşımıza çıkan Berkay Ateş, psikopat karakteriyle çok gerçekçi bir performans sergilemişti.Bu yıl, Gülizar dizisiyle ekranlarda olacak olan başarılı oyuncu Ateş’e; yine “Anne” dizisinde Cengiz’in annesi rolünde yer alan usta oyuncu Zuhal Gencer eşlik ediyor.

Gülizar dizisi oyuncuları
Berkay Ateş ve Zuhal Gencer ‘Anne’ Dizisinden Sonra Tekrar Bir Arada

Geçen yılki dizi film çalışmasında, üstün oyunculuk yetenekleriyle büyük dikkat çeken oyuncular; bu yıl, Gülizar dizisiyle bakalım nasıl bir karakteri canlandıracaklar? İzleyip göreceğiz.

Gülizar: Düşler ve Umutlar Peşindeyken Ansızın Değişen Hayatlar

Yakın bir zamanda, Kanal D’e izleyicilerle buluşacak olan Gülizar dizisi konusuyla da dikkat çekiyor. Gülizar, bütün hayali şarkı söylemek olan ve bu hayalinden de asla vazgeçmeyen güzel bir genç kızdır. Bir gün, başarılı bir veteriner hekim olan Murat ile yolları ansızın kesişir. Asırlık bir çiftlikte, beklenmedik bir zamanda karşılaşan bu iki genci; geçmişin bilinmezlikleri ve herkesin karşı çıktığı bir aşk serüveni beklemektedir.

Gülizar dizisi oyuncuları

Gülizar, süt ürünleri sektörünün devlerinden olan bir ailenin varisi olduğundan ve öyle bir ailenin varlığından dahi habersizken; Murat ise hem çiftlikte hatırı sayılır, önemli biridir hem de 16 yaşından beri, Gülizar’ın üvey kız kardeşi ile sözlüdür.

Gülizar ve Murat’ın aşkı; çiftlikteki herkesin hatta büyükbaş ve küçükbaş hayvanların, yıllanan peynirlerin, saf tereyağların, dağların, taşların, uçan kuşların bile huzurunu kaçıran bir maceraya dönüşür.

Şarkıcı olma hayallerinden, dünya yıkılsa vazgeçmeyecek Gülizar’ın ve kıyamet kopsa Gülizar’ı o ışıltılı aleme yar etmeyecek Murat’ın sevdasını anlatan dizi film; farklı dünyalar, hayaller ve umutlar peşindeyken ansızın kesişen ve değişen hayatların hikayesini izleyicilerle paylaşacak.

http://www.youtube.com/watch?v=3mbshOmbuGY&feature=youtu.be

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler