Ana SayfaÜnlülerFarah Zeynep Abdullah Başrolde Olacak

İlgili Postlar

Farah Zeynep Abdullah Başrolde Olacak

Başarılı oyunculuğu ile Türkiye’nin en çok sevilen kadın oyuncuları arasında yer alan Farah Zeynep Abdullah, yeni sezonda Kanal D’de olacak. Çok popüler bir Japon dizisinin uyarlamasında rol alacak olan Farah Zeynep Abdullah ile yapım ekibinin anlaşma imzaladığı öğrenilirken oyuncuya eşlik edecek diğer oyuncular ile henüz net anlaşmalar yapılmadı.

One Litre Of Tears’ın Yıldızı Olacak

Farah Zeynep Abdullah için yapılan açıklamalarda, One Litre Of Tears dizisinin Türkiye’ye özel olarak uyarlanacağı belirtildi. Dizide Aya adındaki bir genç kızı canlandıracak olan Farah Zeynep Abdullah, hastalığı sürekli ilerleyen bir genç kızın dramını ekranlara taşıyacak. Dizi ile ilgili en çok dikkat çeken detay, dizinin orijinal versiyonunun 11 bölüm olarak yayınlanması. Bu bakımdan orijinal uyarlamadan farklı olarak hikayenin ilerletilmesi bekleniyor.

Kasım’da Ekranlarda Olacak

Şu an için yapım ekibi tarafından özellikle kadın oyuncunun belirlenmesi adına yoğun bir şekilde çalışmaların yapıldığı ifade edilirken, oyuncu ile anlaşmanın sağlanmış olması bu konuda işleri kolaylaştırdı. Bundan sonraki süreç içerisinde dizinin diğer oyuncuları ile anlaşmanın sağlanarak çekimlere geçilmesi bekleniyor. Dizinin ekranlara gelmesi beklenen dönem ise Kasım ayı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler