Ana SayfaÜnlülerVildan Atasever Tasavvuf Öğreniyor

İlgili Postlar

Vildan Atasever Tasavvuf Öğreniyor

Ekranların sevilen oyuncularından olan Vildan Atasever tasavvuf öğrenmeye başladığını açıkladı. Özellikle Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi ekranlara gelen ve yeni rolüyle oldukça beğeni toplayan ünlü ismin, dizi sonrasında bu alana daha fazla ilgi duymaya başladığı ve bu nedenle de farklı kaynaklardan tasavvuf öğrenmeye çalıştığı öğrenildi.

Çöle İnen Nur Kitabını Okuyor

Magazin objektiflerine Karaköy’de yakalanan Vildan Atasever, elindeki kitapla da dikkat çekti. Necip Fazıl Kısakürek tarafından yazılan ve tasavvufta oldukça dikkat çeken “Çöle İnen Nur” kitabını elinde taşıyan oyuncu, kitaba dikkatlerin çekilmesi ile birlikte açıklama yaptı. Tasavvuf ile yakından ilgilendiğini söyleyen oyuncu, Mesnevi ve Abdülkâdir Geylânî’nin eserlerine ilgi gösterdiğini söyledi.

Aşk Var Mı?

Özelikle son dönemlerde hep aynı kişiyle görülmesinin sorulmasını üzerine açıklama yapan Vildan Atasever, objektiflerde görülen kişinin arkadaşı olduğunu ve Amerika’dan geldiğini söyledi. Arkadaşına Türkiye’yi gezdirdiğini söyleyen Vildan Atasever¸bu nedenle de sık sık görüldüklerini ifade etti. “Aramızda öyle düşündüğünüz gibi bir şey yok, sadece arkadaşız.” Diyen Vildan Atasever¸bu açıklamaları ile magazin muhabirleri ile vedalaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler