Ana SayfaDedikoduMelis İşiten İmajını Yeniledi

İlgili Postlar

Melis İşiten İmajını Yeniledi

Oyuncu Melis İşiten, yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyordu. Geçtiğimiz yıl Maraşlı dizisinde de rol alan Melis İşiten imajını yeniledi. İşiten’in son olarak mavi saçlarıyla yaptığı paylaşım sosyal medyayı salladı. İşte ünlü oyuncunun yeni saçları;

Melis İşiten’in Paylaşımı Aşkı Ele Verdi

Ünlü oyuncu kendi kişisel sayfasında yaptığı paylaşımda Sergen Deveci’yi etiketledi ve fotoğrafın altına da duygusal bir mesaj paylaştı. Böylece İşiten ile Deveci’nin aşkı resmiyet kazandı.

Melis İşiten İsyan Etti!

Melis İşiten Sergen Deveci‘yi etiketlediği paylaşımın altına, “Öpsen geçer, sarılsak unuturuz. Ama darılırsak kalırız öyle. Hiç darılmasak olmaz mı? Paramparça olmadan dile gelse kırılmaya yazan taraflarımız böylelikle gülüşümüzle iyi etsek birbirimizi derim ben. Yine kadehlerle doğurur sabahı, kahkahalarımızla şifalandırırız birbirimizi. Affedilir diyorum yani, öpünce diyorum geçer, yeter ki niyetimiz neşemizle sevmek olsun.” ifadelerini kullandı.

Melis İşiten ve Sergen Deveci Birlikte Tatile Çıktı

Sosyal medyada çektiği videolar ile ünlenen Deveci ile İşiten, Bodrum tatiline çıktı. İkili, önceki gün Yalıçiftlik’te bir beach’teydi.

İşiten, yaklaşık beş saat şezlongta yatıp güneşlendi. Akşam üzeri serinlemek için suya giren çift, köpekleriyle suda oynadı.

Melis İşiten İsyan Etti!

Tatil günlerinde Bodrum’da denizin ve güneşin keyfini çıkaran güzel oyuncu, formda görüntüsüyle dikkat çekti. İkilinin sosyal medya düşen fotoğrafları bugünün en çok konuşulan konularından biri oldu.

Melis İşiten İmajını Yeniledi

Melis İşiten, son olarak saçlarını mavi renge boyayarak bir değişikliğe gitti.

Yaptığı sosyal medya paylaşımına kısa sürede binlerce yorum ve beğeni yağdı. Takipçileri “Çok güzel olmuş”, “Gözlerin çok güzel” gibi yorumlarda bulunurken ünlü oyuncu Erdem Kaynarca ise “Aaaa. Death Note’un Türkiye uyarlamasında mı oynuyorsun doğru söyle!?” yorumunda bulundu.

Melis İşiten Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler