Ana SayfaDedikoduBurak Hakkı: Baba Olmam Rolüme Katkı Sağladı

İlgili Postlar

Burak Hakkı: Baba Olmam Rolüme Katkı Sağladı

Yeni projesi hakkında açıklama yapan Burak Hakkı “Baba olmam rolüme katkı sağladı” dedi. İşte ünlü oyuncunun uzun süre sonra verdiği röportaj;

◊ Burak Bey, sizi “Afacanlar: İş Başa Düştü” filminde baba rolünde göreceğiz. Öncelikle bu filme “evet” deme nedeninizi soralım…
– Filmin genç yönetmeni ve senaristi Enes Ateş arkadaşım ve komedi-aile filminde oynamak farklı bir tecrübe. Daha önce de bir çocuk dizisinde oynamıştım. Normal oyunculuğun dışında çok daha abartılı oyunculuk gerektiriyor çocuk filmleri.

◊ Canlandırdığınız karakterden de bahseder misiniz biraz? Sedat Yılmaz’ın bir AVM’de güvenlik müdürü olarak çalıştığını biliyoruz. Onu nasıl bir macera bekliyor?
– Sedat, ailesine düşkün bir eş ve baba… İşinde gücünde bir adam. Güvenliğinden sorumlu olduğu AVM’de işini ciddiyetle yapan ve bir süreliğine AVM içinde sergilenen pahası yüksek heykelin korunmasından sorumlu. Ancak güvenlik ekibinden bir arkadaşının ihanetiyle karşı karşıya gelince macera başlıyor.

◊ Çocuk filmlerinin diğer setlerden ne gibi farkları var?
– “Çekimler boyunca çok eğlendik” klişesi vardır ya, bu filmde gerçekten çok eğlendik. Çocuk filmlerinin farkı, cıvıl cıvıl bir set olması. Çocukların heyecanı ve enerjisi sete yansıdı.

◊ Filmde oğlunuzu oynayan Berat Efe Parlar ve diğer çocukların performansları hakkında neler söylemek istersiniz?
– Berat ve diğer çocuklarla çalışmak çok eğlenceliydi. Berat Efe çok tatlı bir genç. Aynı şekilde ailesi de öyle. Son derece uyumlu ve yetenekli.

◊ Baba olmanızın, canlandırdığınız baba karakterine sağladığı avantajlar oldu mu?
– Kesinlikle baba olmamın olumlu etkilerini gördüm. Örneğin baba olduktan sonra bir kitap okumuştum. 2 yaşındaki çocuğun başka türlü beklentileri, istekleri var. 4 yaşında bir çocuğun çok daha farklı beklentileri oluyor. Ve tabii yaşına göre verdiğiniz eğitim de şekil değiştiriyor.

Burak Hakkı: “Kimseye Söyleyemiyorum”

◊ Filmle ilgili seyirciye ne söylemek istersiniz?
– Seyircinin çok eğleneceğini ve iyi vakit geçireceğini düşünüyorum. Güzel bir sömestir hediyesi oldu ailelere.
◊ Gündeminizde başka projeler var mı?
– Yunanistan’da bir Film çekmiştim. O Avrupa’da vizyona girdi. Yine Yunanistan’dan gelen bir dizi teklifi oldu. İsmi de “Köprü” (The Bridge). Buna çalışıyorum.

Burak Hakkı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler