Ana SayfaDedikoduBerat Efe Parlar: Afacanlığa Fırsatım Olmadı

İlgili Postlar

Berat Efe Parlar: Afacanlığa Fırsatım Olmadı

“Afacanlar İş Başına Düştü” filminde rol alan Berat Efe Parlar samimi bir röportaj verdi. Özel açıklamalarda bulunan Berat Efe Parlar “Afacanlığa fırsatım olmadı” dedi. İşte genç oyuncunun o röportajı;

◊ Filmde 13 yaşındaki Emirhan’ı canlandırdınız. Nasıl bir karakter, anlatır mısınız biraz?
– Emirhan her çocuk gibi babasını rol model alan, arkadaşlarıyla iyi anlaşan, bisiklet tutkunu ve macera seven bir çocuk.
◊ Emirhan ‘afacan’ bir çocuk. Siz nasılsınız bu anlamda?
– Ben Emirhan gibi afacan olamadım ama olmak isterdim. 4 yaşımdan beri setlerde olduğumdan pek fırsatım olmadı. Sakin bir çocukluk geçirdim.
◊ Çocuk filmlerinin vazgeçilmez ismisiniz. Nasıl bir bağ var minik seyircilerle aranızda?
– Arkadaşlarım ve özellikle benden yaşça küçük olan kardeşlerimle çok iyi diyalog kurabiliyorum. Ağlayan bir çocuk görmeye dayanamam ve hemen onunla ilgilenirim. Minik kalplerindeki o sevgi beni çok mutlu ediyor.
◊ Kariyerinize dair hedefleriniz, hayalleriniz neler?
– Özel Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi’nde Sinema-TV okuyorum. Hayalim yönetmen olmak ve kendi çektiğim filmde oyuncu olarak da yer almak. Bir de o filmle ödül alırsam dünyanın en mutlu insanı olurum.
◊ Birlikte oynamayı çok istediğiniz oyuncu var mı?
– Cem Yılmaz, Halit Ergenç, Beren Saat, Bülent İnal, Fikret Kuşkan, Mehmet Aslantuğ, Zerrin Tekindor ve Yılmaz Erdoğan’ın oyunculuklarına hayranım.

Berat Efe Parlar Kimdir?

Enes Ateş: Yeni Nesil Çok Zeki

◊ Öncelikle senaryoyu konuşalım, nereden ve nasıl çıktı bu hikaye?
– Yapımcım Sadi Canpolat ile bir yıl önce bir gençlik filmi üretmiştik. Az mekanda geçen bir çocuk filmi üzerine konuşmalarımız o dönemde başladı. Daha sonra yazar/yönetmen arkadaşım Oğuz Ayaz ile Afacanlar’ın hikayesini geliştirdik. Boş bir AVM binasında bir gece yarısı hırsızlarla mücadele eden çocuk grubu fikri hepimize heyecanlı geliyordu. Tabii ki kült film serisi “Evde Tek Başına”nın büyük etkisi olmuştur düşüncelerimizde.
◊ Çocuk oyuncularla çalışmak nasıldı?
– Yalnızca mesleki anlamda değil şahsi gelişimim için muhteşem bir deneyim oldu bu film. Yeni nesil öyle zeki, öyle özgüvenli, öyle ne istediklerini biliyorlar ki korkarsınız! Çocuklarla çalışmak yetişkinlere nazaran daha kolay mı zor mu bilmiyorum ama daha keyifli olduğu kesin.
◊ Berat Efe Parlar artık 18 yaşında genç bir delikanlı. Onu başrole seçme süreciniz nasıl gelişti?
– Senaryo aşamasında istediğimiz başroldü zaten. İnanılmaz zeki bir genç. Bir daha çalışmayı çok isterim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler