Ana SayfaKimdirBerat Efe Parlar Kimdir?

İlgili Postlar

Berat Efe Parlar Kimdir?

Genç oyuncu Berat Efe Parlar Kimdir? Berat Efe Parlar Nerede Doğdu? Berat Efe Parlar Aslen Nereli? Berat Efe Parlar Hangi Burç? Berat Efe Parlar’ın Rol Aldığı Dizi Ve Filmler Hangileri? Hepsi Ve Daha Fazlası Haberimizde…

Berat Efe Parlar Nerede Doğdu? Berat Efe Parlar Aslen Nereli? Berat Efe Parlar Hangi Burç?

Berat Efe Parlar 31 Mayıs 2004 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Berat Efe Parlar Aslen İstanbulludur. Berat Efe Parlar Boğa Burcudur.

Berat Efe Parlar Kimdir?

Berat Efe Parlar, çok küçük yaşları itibari ile yüzü sayesinde yetenek ve yakışıklılığı ile dikkatleri çekmeyi başarmıştır. Berat Efe Parlar henüz 3,5 yaşında iken katalog çekimlerinde yer almış ve çok ünlü bir markanın yüzü olarak tanımıştır. Eğitim hayatı ile birlikte ailesinin de desteği ile tiyatro oyunculuğu eğitimleri almaya başlayan Berat Efe Parlar, eğitim süreci devam ederken genç yaşına rağmen birçok farklı projede yer almayı başarmıştır.

Berat Efe Parlar, katalog çekimlerinin ardından çeşitli reklam filmlerinde de küçük yaşlarından itibaren yer alarak oyunculuk eğitimlerini de bu süreçte hızlı bir şekilde alarak kendisini geliştirmiştir. Berat Efe Parlar, ilk olarak kendisini profesyonel anlamda televizyonlarda Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinde göstermiştir. Beren Saat, Engin Akyürek, Fırat Çelik ve Buğra Gülsoy gibi isimlerin yer aldığı oyuncular ile küçük yaşına rağmen oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çekmeyi de başarmıştır.

Berat Efe Parlar, Melekler Korusun dizisi kadrosunda yer almıştır. Berat Efe Parlar, BKM kadrosuna girmiştir. Geniş Aile dizisi kadrosunda Cevahir’in oğlu cücü rolü ile tanındı. Berat Efe Parlar, 2015 yılı yapımı proje Baskın: Karabasan filmi kadrosunda da yer almıştır. 2016 yılı yapımı İftarlık Gazoz filminde ise ilk defa başrol oyunculuğu yapma fırsatı oldu. Cem Yılmaz ile birlikte filmde yeteneğini konuşturdu. 2016 yapımı dizilerden birisi olan Familya dizisi kadrosunda da rol almıştır. Berat Efe Parlar,  Güldüy Güldüy Show kadrosunda en iyi oyunculardan birisi olarak ön plana çıkmayı başarmıştır.

Berat Efe Parlar’ın Rol Aldığı Dizi Ve Filmler:

  • 2016 – Güldüy Güldüy
  • 2016 – İftarlık Gazoz (Sinema Filmi)
  • Geniş Aile
  • Fatmagül’ün Suçu Ne?
  • Melekler Korusun
  • Arka Sokaklar Harem
  • Böyle Bitmesin
  • Harem
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler