Ana SayfaKimdirZeynep Kaçar Kimdir?

İlgili Postlar

Zeynep Kaçar Kimdir?

Zeynep Kaçar kimdir? Zeynep Kaçar nerelidir? Zeynep Kaçar kaç yaşındadır? Zeynep Kaçar hangi burçtur? Zeynep Kaçar film ve dizileri hangileridir? Zeynep Kaçar biyografisi ve hakkında bilmek istedikleriniz haberimizde…

Zeynep Kaçar Nerelidir? Zeynep Kaçar Kaç Yaşındadır? Zeynep Kaçar Hangi Burçtur?

Zeynep Kaçar,03.02.1972 yılında Lüleburgaz’da dünyaya geldi. 47 yaşında olan ünlü sanatçı Zeynep Kaçar kova burcudur.

Zeynep Kaçar Kimdir?

1991 yılında Bursa Anadolu Lisesi’nden, 1995 yılında MSM Tiyatro bölümünden, 1999 yılında İstanbul Üniversitesi Dramaturji bölümünden mezun oldu. 

2007 yılında “Aşk İhanet Yalnızlık Vesaire”, “Krem Karamel”, “Bavullar”, “Bu Bir Oyun Değil”, “Dış Ses” adlı oyunları ve Ayla Kutlu’nun aynı adlı öyküsünden uyarladığı “Mekruh Kadınlar Mezarlığı” Toplu Oyunları 1, 2008 yılında “Böyle Bir Aşk Masalı” ve “Sahici İnsanlar/Plastik Ölümler” Toplu Oyunları 2, 2011 yılında “Bu Anlamlı Günde”, “Köprüden Önce Son Çıkış” ve “Medine” Toplu Oyunları 3, 2015 yılında “İd Ego ve Süper Kahraman” ve “Varolmayan Ayşe’nin Muhteşem Maceraları” Toplu Oyunları 4 adı altında Mitos Boyut Yayınları tarafından büyük bir özenle yayımlandı. Oyunları çeşitli alternatif tiyatrolar, Şehir Tiyatroları ve Devlet Tiyatroları tarafından başarıyla sahnelendi. İngilizce ve Çince dillerine çevrildi. ABD, Tayvan ve İsveç ülkelerinde sahnelendi. Ankara Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenen Krem Kramel 2010 tarihinde Ankara Sanat Kurumu tarafından Övgüye Değer Oyun Yazarı ödülüne, 2011 senesinde Medine Dil Derneği Kerim Avşar En İyi Oyun Ödülüne layık görüldü. 

2000-2007 seneleri arasında tanıtım ve eleştiri yazıları Radikal kitap eki, Varlık dergisi ve çeşitli web sitelerinde yayımlandı. 

2000 yılında Tiyatro Boyalı Kuş ve 2008 yılında Bab-ı Tiyatro’yu kurdu ve yazar, yönetmen ve oyuncu olarak bu topluluklarda görev aldı. 

Zeynep Kaçar’ın Oynadığı Diziler :

Yazın Öyküsü – Peri
Hanımın Çiftliği
Hepimiz Birimiz İçin
Gümüş
Ayrılsak da Beraberiz
Böyle mi Olacaktı
Çılgın Bediş
Denizciler Geliyor

Zeynep Kaçar’ın Oynadığı Filmler :

Felix und Scorpion (Kısa Film)
Zincirleme Film Tamlaması (Kısa Film)
Babamı Arıyorum

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler