Ana SayfaDedikoduAslıhan Doğan'dan Üçüncü Çocuk Açıklaması

İlgili Postlar

Aslıhan Doğan’dan Üçüncü Çocuk Açıklaması

Ünlü futbolcu Arda Turan’la evliliğinden iki çocuğu olan Aslı Doğan’dan üçüncü çocuk açıklaması geldi. İşte Aslıhan Doğan’ın o açıklamaları;

Aslıhan Doğan: “Akşamları Yemeğimizi Hep Baş Başa Yiyoruz”

Geçtiğimiz haftalarda konuk olarak katıldığı bir canlı yayında karantina dönemlerii hakkında açıklamalarda bulunan Aslıhan Doğan, şu sözlere değinmişti.. “Karantinada 20. günümüz. Arda ile hiç kavga etmedik. Bu aralar yardım işlerine çok konsantre. Arda yardım işlerinin gizli kalmasından taraftar ama bu kez farkındalık yaratmak için böyle bir paylaşım yaptı. Çok zor durumda olan insanlar var. Allah bir an önce şifa versin. Ben hiçbir evlilik 4×4’lük değil demiştim. Sanki kendi evliliğim 4×4’lük değilmiş gibi manşetler atıldı. Çok şükür benim güzel bir evliliğim var. Akşamları yemeğimizi hep baş başa yiyoruz. Arda bana hep yardımcı oluyor. Bu günlerde biraz mutfağa da girdim. Yeni şeyler denemeye başladım.”

İki Çocukları Var

Ünlü çift oğulları Hamza Arda’yı Ekim 2019’da, Asil Aslan’ı ise 2020 yazında kucaklarına almıştı. Aslıhan Turan, YouTube’daki “Bize Kaldı” programına katıldı.

Aslıhan Doğan’dan Üçüncü Çocuk Açıklaması

Fezi Altun ve Seçkin Süngüç’un sorularını yanıtlayan Turan, yeniden çocuk sahibi olmak istediğini söyledi.

İki oğlu olan Turan, “Kız istiyoruz. Sadece benim istememle olmuyor tabii, Arda da istiyor” diye konuştu.

Çocuklarını her şeyin üstünde tuttuğunu vurgulayan Turan, annesi ve kayınvalidesinin torunları için delirdiğini anlattı:

“Benim arkamdan yediriyorlar. Cumartesileri bizim Bayrampaşa günlerimiz, kayınvalidemlere gidiyoruz yemek için. Eski jenerasyon çocukları patlayana kadar yedirmek istiyor.”

Arda Turan’dan Yıllar Sonra Gelen İtiraf!

“Birbirimize Hala Aşığız”

Yaptığı röportajlar ile dikkat çeken Aslıhan Doğan, Youtube kanalına eşi Arda Turan’ı konuk etti.

Aslıhan Doğan “Günümüzde evlilikler zor. İnsanlar en ufak olayda hemen boşanıyorlar. Biz de arada bir tartışıyoruz. Bu küçük kavgalar, ilişkiyi dinamik tutuyor bence” dedi.

Arda Turan ise “Bizim şansımız; eğlenceli bir çift olmamız. Birbirimize hâlâ aşığız. Saygılı ve hoşgörülüyüz. Kalabalık aile yaşamını seviyoruz” diye konuştu.

Arda Turan kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler