Ana SayfaDizilerMehmed Bir Cihan Fatihi'nin Yayın Tarihi Belli Oldu!

İlgili Postlar

Mehmed Bir Cihan Fatihi’nin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi için sonunda yayın tarihi belli oldu. Bu yılın, büyük bir merakla beklenilen dizi film yapımı Kanal D’de izleyicilerin karşısına çıkacak. Başrolünde Kenan İmirzalıoğlu’nun yer aldığı ve tanıtım fragmanlarıyla büyük ilgi uyandıran Mehmed Bir Cihan Fatihi haftaya başlıyor.

Mehmed Bir Cihan Fatihi'nin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Fatih Sultan Mehmed’in hayatından esinlenilerek, Ercan Mehmet Erdem tarafından kaleme alınan dizi film yapımı, büyük bir titizlikle ve dünyaca ünlü birçok isimle çalışılarak oluşturuldu. O3 Medya tarafından, Onur Güvenatam’ın yapımcılığını yaptığı dizi filmin, yönetmen koltuğunda ise Cevdet Mercan yer alıyor. Dev oyuncu kadrosuyla olduğu gibi tasarımları ve müzikleriyle de dikkat çeken dizi film, haftaya salı akşamı Kanal D ekranlarında görücüye çıkacak.

Dev Proje ve Dev Prodüksiyonla Mehmed Bir Cihan Fatihi Geliyor!

Mehmed Bir Cihan Fatihi'nin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Mehmed Bir Cihan Fatihi Dev Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri

Dizi filmin kadrosunda; Kenan İmirzalıoğlu (Sultan Mehmed), Gürkan Uygun (Delibaş), Büşra Develi (Eleni), Hazal Filiz Küçükköse (Melike), Funda Eryiğit (Evdoksiya), Sedef Avcı (Leyla), Ertan Saban (İmparator Konstantin), İsmail Demirci (Şehzade Orhan), Atsız Karaduman (Zağanos Paşa), Burak Tamdoğan (Şahabettin Paşa), Meral Çetinkaya (Daye Hatun), Altan Erkekli (Mimar Müslihiddin), İdil Fırat (Mara Hatun), Toprak Sağlam (Teodora), Kaan Çakır (İshak Paşa), Serdar Orçin (Demetrius), Yavuz Sepetçi (Notaras), Leyla Tanlar (Esleme), Mert Yazıcıoğlu (Korkut) ve Çetin Tekindor (Çandarlı Halil Paşa), Taner Birsel ( Konuk oyuncu) yer alıyor.

Mehmed Bir Cihan Fatihi'nin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Sultan Mehmed’in; çağın çok üstündeki stratejileri, askeri dehası ve üstün zekasıyla, kadim şehir Konstantinopolis’i İstanbul yapma hikayesini, Hristiyan alemi ve muhalif Veziriazam Çandarlı Halil Paşa ile mücadelelerini konu alan dizi film; 1400’lü yılların ihtişamını ve savaş sahnelerini de birleştirerek izleyicilerle buluşturuyor.

Mehmed Bir Cihan Fatihi, 20 Mart Salı saat 20.00’de ilk bölümü ile Kanal D’de ekrana gelecek.

https://www.youtube.com/watch?v=KnVhgR-IO7g

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler