Ana SayfaKimdirAtsız Karaduman Kimdir?

İlgili Postlar

Atsız Karaduman Kimdir?

Türkiye’nin önemli oyuncularından birisi olan Atsız Karaduman kimdir?

[irp]

Ankara’da 1956 yılında doğan Atsız Karaduman, bugüne kadar pek çok önemli projede yer aldı. Oyuncunun tiyatrodan gelmesi bu konuda iyi bir performans sergilemesini sağladığı gibi özellikle yer aldığı projelerin Türkiye’nin iyi projeleri arasında yer alması, Atsız Karaduman’ın da bu konuda daha fazla tanınmasına katkı sağladı.


Bugün Doğan Ünlüler

Atsız Karaduman Kimdir, Eğitimini Nerede Aldı?

Oyuncunun eğitim aldığı yer Ankara oldu. Ankara Devlet Tiyatrosu’nda bir süre görev aldıktan sonra İstanbul’a geçiş yapan oyuncu, burada da İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda görev aldı. İki ilde de pek çok farklı tiyatro eserinde rol alan Atsız Karaduman, böylece tiyatro sayesinde kendini geliştirme fırsatı elde etti. Kendini farklı alanlarda geliştiren oyuncu aynı zamanda ders de vermektedir. Diyalog Anlatım, İletişim’de Diksiyon, Fonetik dersleri veren oyuncu seslendirme çalışmalarında da yer almaktadır.

Oyuncu gösterdiği performans ile 2007 Afife Jale Ödülleri’nde de ödül almayı başardı. Oyuncu için İnihman’ın Sakatı adlı yapımdaki rolüyle En İyi Yardımcı Oyuncu ödülü layık görüldü.

Oyuncu dizi projelerinde de yer aldı. Bugüne kadar oyuncunun yer aldığı önemli dizilerden bazıları şöyle; Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam, Kılıç Günü, Kurtlar Vadisi Pusu, Güz Yangını, Kimsesiz Zaman Tasfiri, Küçük Dünya, Duvardaki Kan.

2017 yılı itibari ile Kanal D’de yayınlanan İsimsizler adlı dizi kadrosuna da dahil olan Atsız Karaduman, böylece kariyerine önemli bir yapımı daha eklemiş oldu.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler