Ana SayfaDizilerMasumiyet Dizisinin Günü Değişti

İlgili Postlar

Masumiyet Dizisinin Günü Değişti

Yayımlandığı ilk günden beri büyük bir ses getiren “Masumiyet” dizisi için Fox Tv final kararı vermişti. Oyuncu kadrosuyla dikkat çekmeyi başaran dizi reytinglerin kurbanı oluyordu ki  Fox “Masumiyet”i yayından kaldırmaktan vazgeçti. “Masumiyet” dizisinin yayım günü değişti. “Masumiyet” dizisinin yeni günü ne zaman? İşte detaylar;

Masumiyet Dizisi Konusu

İddialı oyuncu kadrosuyla büyük ilgi toplayan dizi Masumiyet’in konusu; Evli ve iki çocuk annesi Bahar’ın (Deniz Çakır) hayatı, 19 yaşındaki kızının yanlış bir adama aşık olmasıyla değişiyor. Kızı Ela’nın (İlayda Alişan) ilk aşkı, yaşıtı bir üniversite öğrencisi değil babasının, başkasıyla evlenmek üzere olan 35 yaşındaki patronu oluyor. Kızını bu yanlış ilişkiden kurtarmaya çalışan Bahar, ne yapsa da olacakların önüne geçemiyor. Bahar ve ailesinin hayatı, Ela’nın 19. yaş gününde sonsuza kadar değişiyor.

Masumiyet 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Harun Beril’le De İş Birliği Yapıyor!

Masumiyet Dizisi Oyuncu Kadrosu

Ses getiren dizinin başrollerini; Mehmet Aslantuğ, Hülya Avşar, Deniz Çakır’in yanı sıra, Serkay Tütüncüİlayda AlişanDeniz IşınSelen UçerTolga GüleçNeslihan ArslanAsena TuğalErtuğrul PostoğluAlayça Öztürk Gidişli, Kimya Gökçe Aykaç, Gizem ErgünAsena KeskinciOzan Kaya Oktu gibi oyuncular seçkin oyuncular yer alıyor.

Masumiyet Dizisinin Günü Değişti

Çarşamba akşamları yayınlanan diziler karşısında Masumiyet, reyting kaybına uğradı! Sadakatsiz’in olmadığı hafta reytingleri bir anda yükselen dizinin, bir sonraki hafta yine düşüşe geçmesiyle birlikte, Fox TV de yeni bir karar aldı.

Dizinin bayram sonrasında final yapması planlanıyordu. 13. bölümde ekrana veda etmeye hazırlanan diziyle ilgili kanalın yeni bir kararı ortaya çıktı!

Masumiyet dizisinin bayram sonrası 13. bölümde final yapması planlanıyordu. Ancak son dakika bir gelişme oldu ve Sadakatsiz’in olmadığı hafta reytinglerde 7 bandına yaklaşan diziye bir şans daha verildi. Masumiyet dizisi Pazartesi akşamları yayınlanmaya başlayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler