Ana SayfaÜnlülerMasterChef Türkiye'de Elenen İsim Belli Oldu!

İlgili Postlar

MasterChef Türkiye’de Elenen İsim Belli Oldu!

Ünlü şeflerin’de olduğu MasterChef Türkiye’de juri olan Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu ile bu haftadaki oynanan dokunulmazlık oyunu seyircilerin çok dikkatini çekti. Zorlu mücadelenin sonunda dokunulmazlığı kazanan takım belli oldu. Kaybeden takımda elemelere çıkan isimler kimler oldu?

Mehmet Yalçınkaya Kimdir?

Elemelere Çıkan Takımın Duygusal Anları!

Ünlü şeflerin’de olduğu MasterChef Türkiye’de bu haftadaki 26. bölümüyle oynanan dokunulmazlık oyunununda Zorlu İspanyol menüsü hazırlayan yarışmacılar yemeklerini sorunsuz bir şekilde bitirmişti. Kırmızı takım ve mavi takımdan en iyi menüyü yapan takım mavi takım olarak seçildi. Kırmızı takım kendi aralarında dokunulmazlık oyunu oynadı. Dokunulmazlıkta aşureyi en iyi yapanlar arasında eda, ekin ve suna oldu üçünün çıkmasıyla bireysel dokunulmazlığı alan isim Eda oldu. Dokunulmazlığı kazanan Eda eleme potasına Açelya’yı söyledi. Eleme potasına giden diğer yarışmacılar yapılan oylama sonucunda Faruk Batuhan eleme potasına giden ikinci aday oldu.

masterchef-elenen-isim (1)

MasterChef Türkiye’de Elenen İsim Belli Oldu!

Ünlü şeflerin’de olduğu MasterChef Türkiye’de, elemeye çıkan isimler belli oldu Kırmızı takımda dokunulmazlığı alan kişi Eda oldu ve potaya koyacağı kişi Açelya oldu oy birliği ile ise Batuhan çıktı. Kırmızı takımda Faruk Batuhan ile Açelya potada iken mavi takımda ise bireysel dokunulmazlığı kazanan Batuhan, Murat’ı eleme adayı olarak seçti. Mavi takım kendi içerisinde yaptığı oylamada ise Yasin son eleme adayı olarak çıktı. MasterChef Türkiye’de şeflerin önüne çıkan 4 isim belli oldu. Faruk Batuhan, Murat, Yasin ve Açelya yarışmacıları eleme potasında birbirleri ile yarıştılar. Şeflerin istekleriyle Dana İncik yemeğini yapan yarışmacılar ufak tefek karşısındaki yarışmacılardan kopya çekerek yarışmayı sorunsuz bitiren yarışmacılardan Açelya tabağını eksik getirince gerginlik arttımıştır. Yemeklerini şeflere sunan yarışmacılar belirli süreden sonra şefler elemeye kalan ismi sona bıraktı ilk başta Murat ve Yasin elemeden kurtuldu. F.Batuhan ve Açelya ikilisi heyecanla elenen ismi beklediler Somer şefin söylemesiyle elenen isim Açelya oldu.

Masterchef Açelya Masterchef Batuhan

Somer Sivrioğlu Kimdir?

Göz Yaşlarını Tutamadı!

MasterChef Türkiye’de 9 Ekim 2019’da elenen isim belli oldu 27. Bölümü ile ekranlara yayınlandı. Elemelere çıkan 4 isim F.Batuhan, Murat, Yasin ve Açelya oldu. Dana İncik yapan yarışmacılar şeflere yemeğini sundular. Yemeklerini sunan yarışmacılar heyecanla elenen isimi beklediler Murat ve Yasin elemeden kurtularak F.Batuhan ve Açelya heyecanlanarak elenen ismi bekledi Somer şefin yardımı ile elenen ismi belirlediler. Elenen İsim Açelya oldu gözyaşlarına boğulan yarışmacılar arkadaşları Açelya ile veda etti.

masterchef-acelya

Danilo Zanna Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler