Ana SayfaDizilerMasterChef 2021'nin İlk Fragmanı Yayınlandı!

İlgili Postlar

MasterChef 2021’nin İlk Fragmanı Yayınlandı!

Tv 8’in fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye, 4. sezonuyla izleyicileriyle buluşmak için hazırlanıyor. MasterChef Türkiye 2021’in şefleri yine, Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna olacak. İzleyicilerin büyük bir sabırsızlıkla beklediği yarışma programı MasterChef 2021’in, ilk fragmanı yayınlandı.

MasterChef Somer Sivrioğlu Kimdir?

 MasterChef Mehmet Yalçınkaya Kimdir?

MasterChef 2021’nin İlk Fragmanı Yayınlandı!

MasterChef Türkiye 2021’in ilk fragmanında; Ünlü şefler, yine iş başına geliyor ve tüm titizlikle yarışmacılarını seçmeye başlıyor. Zaman zaman keyifli, zaman zaman sorunlu çekimlerde şefler ve adaylar zor zamanlar yaşıyor. Şampiyon olmak için yarışan binlerce adaydan bakalım kimler yarışıp bu amacına ulaşabilecek?

İşte MasterChef 2021 ilk fragmanı….

MASTERCHEF TÜRKİYE 2021

Tv 8 ekranında, izleyicisiyle buluşan fenomen yemek yarışma programı, MasterChef Türkiye’nin 4. sezonu için geri sayım başladı. Sevilen programın yeni sezonunundan ilk tanıtım da yayımlandı. Bunun üzerine MasterChef Türkiye’nin ne zaman ekranlara geleceği programın sıkı takipçileri tarafından büyük merak konusu oldu.

Tüm Türkiye’nin büyük bir ilgiyle takip ettiği MasterChef Türkiye yarışması, her sene Survivor yarışma programının büyük finalinin hemen ardından başlıyor. Bu sene de aynı şekilde olacak. Survivor’un hemen büyük final yapmasının ardından MasterChef Türkiye 4. sezonuyla ekrana gelecek.

MasterChef Türkiye 2021’in yayınlanma tarihi henüz netleşmedi. Ancak, ağustos ayı içerisinde ekrana gelmesi bekleniyor. Bakalım bu sene, hangi yarışmacılar MasterChef mutfağında ter dökecek.

Geçtiğimiz yıl MasterChef’in birincisi Serhat Doğramacı olmuştu. Yarışmaya, çok kolay bir şekilde birinci olacağını söylemişti ve şeflerden büyük tepki almıştı. Kimisi onu, ukalalıkla suçladı. Ancak Serhat, çizgisini bozmadan finale kadar geldi ve rakibini alt ederek dediği gibi, MasterChef 2020’nin şampiyonu olmuştu.

MasterChef’e, geçen sene binlerce kişi başvuruda bulunmuştu. Usta şefler başvuranları zorlu elemelerden geçirmiş ve bu elemelerden geçen yarışmacıları tekrar üçlü, sonra ikili olarak tekrar eleyerek ana yarışmacıları belirlemişti.

Bakalım bu zorlu aşamaları geçip, MasterChef’in yarışmacı olma hakkına kimler sahip olacak? Bu büyük aşamaları geçip finale kimle kalacak? Bu senenin şampiyonu kim olacak?

MasterChef Türkiye 2021 Ne Zaman Başlayacak? MasterChef’in İlk Tanıtımı Yayınlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler