Ana SayfaDizilerAkrep Final Bölümüyle Ekrana Veda Etti! Perihan'ın Ferda'yı Öldürmekten Başka Çaresi Kalmadı!

İlgili Postlar

Akrep Final Bölümüyle Ekrana Veda Etti! Perihan’ın Ferda’yı Öldürmekten Başka Çaresi Kalmadı!

Star Tv’nin sevilen dizisi Akrep, final bölümüyle ekrana geldi. Dizinin final bölümünde; Perihan, öldükten sonra tüm yetkilerini Ferda’ya verdiğini açıklıyor. Ayşem, annesine güvenmeyip Perihan’la konuşuyor. Perihan, torunlarının düğününü yaptıktan sonra onları balayına gönderiyor. Ferda’yı, Berna’nın öldüğü eve götürüyor. Perihan’ın Ferda’yı, öldürmekten başka çaresi kalmıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Perihan’ın Ferda’yı Öldürmekten Başka Çaresi Kalmadı!

Perihan’ın, şirketin tüm yetkilerini Ferda’ya bıraktığını açıkladıktan sonra Şahin ile Duru, buna karşı çıkıyor. Ayşem, onları haklı buluyor ve babasından kalan hisselerini kuzenlerine devretmeyi kabul ediyor. Ferda’da, onlarla konuşup şirkete girmeyeceğini her şeyin onların istediği gibi olacağını vaat ediyor.

AKREP 26. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ayşem, annesinin bu sözü üzerine bir sözleşme hazırlıyor ve önüne sunuyor. Ama Ferda, sözleşmeyi imzalamıyor. Böyle olunca da, annesinin sözlerinde samimi olmadığını ispatlıyor. Hatta, anneannesinin yanına gidip onunla konuşuyor ve annesine güvenmemesini istiyor.

Merve ile Duru’nun kına gecesi oluyor. Damatlar ise, bekarlığa veda partisine gidiyor. Gelinler damatları, bu bekarlığa veda partisinde sadakatlerini deniyor. Partinin sonrasında kızlarının oyununa düştüklerini anlayan damatlar bu sınavdan yüzlerinin akıyla çıkıyor.

Efe, Merve’nin Aras’ı daha önceden sevdiğini öğreniyor. Merve, ona gerçekleri anlatıyor ve durum tatlıya bağlanıyor. Düğün oluyor ve Perihan, hepsini güzel bir balayına gönderiyor. Evde sadece Ferda ve Hacer ile kalıyor.

Perihan, fenalaşıp hastaneye kaldırılıyor. Ferda, annesini Ahmet’in babasının yattığı hastaneye götürüyor. O yatarken gidip onu öldürüyor. Perihan Ferda’ya, doktorların kendisini bir kaç gün daha hastanede tutmak istediğini ama, kendisini kaçırmasını istiyor.

Daha önceden Hacer’den Berna’nın öldüğü evi hazırlamasını isteyen Perihan, oraya Ferda’yı götürüyor. Orada Ferda’ya, yaşadığı korkunç gerçekleri anlatmaya başlıyor. Bu arada Ferda, zehirli şaraptan içiyor.

Ferda ölmeden, annesinin aslında dedesinin tecavüzüne uğrayıp, babasıyla evlendirilmek zorunda kaldığını öğreniyor. Zehir’in etkisiyle nefes almakta zorlanan Ferda’yı, annesi onu kanepeye götürüyor.

Ferda, orada ölüyor. Hacer, Perihan’ı alıp içeriye bir akrep bırakıyor. Merve, annesinin ölüm haberini Ayşem’den öğreniyor. Ayşem, annesinin akrep ısırmasından değil, akrep zehriyle öldüğünü öğreniyor. Ama bunu kimseye söylemiyor.

Akrep 26. Bölüm 1. Final Fragmanı Yayında! Perihan Ferda’yı Kendi Elleriyle Öldürüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler